Facebook Pixel Τι έκανε ο Γιαννιώτας στον Σίλβα την τελευταία μέρα!
| 2016-01-01 14:30:00

Τι έκανε ο Γιαννιώτας στον Σίλβα την τελευταία μέρα!

Τι έκανε ο Γιαννιώτας στον Σίλβα την τελευταία μέρα!

Φυλαγμένη φαίνεται πως του την είχε του προπονητή του ο Έλληνας κυνηγός και λίγο πριν αποχωρήσει από του Ρέντη έκανε κάτι που συζητήθηκε απ' όλους... Τι; Σούπερ παρασκήνιο!

Με βαριά καρδιά έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Γιαννιώτας που πίστευε ότι μπορούσε να διακριθεί στην ομάδα του Πειραιά, αν έπαιρνε τις κατάλληλες ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο φεύγοντας από του Ρέντη φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά του προς τον Μάρκο Σίλβα για το γεγονός ότι αποχώρησε από τους πρωταθλητές.

Ο νεαρός εξτρέμ χαιρέτησε τους πάντες στο προπονητήριο του Ολυμπιακού την τελευταία μέρα πριν αναχωρήσει για τη Μεγαλόνησο εκτός από τον Πορτογάλο τεχνικό!

Μία κίνηση που έκανε "μπαμ" στου Ρέντη, καθώς ο Γιάννης Γιαννιώτας αγνόησε επιδεικτικά τον Μάρκο Σίλβα ενώ αποχαιρέτησε όλα τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου.

Με αυτόν τρόπο ο Έλληνας άσος φανέρωσε τα συναισθήματά για τον τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τον είχε παραγκωνισμένο και δεν τον πίστεψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεισε Αμπντούν μεγάλη ελληνική ομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags