Facebook Pixel Σημαντική εξέλιξη με Βέλλιο!
| 2016-01-02 23:15:00

Σημαντική εξέλιξη με Βέλλιο!

Σημαντική εξέλιξη με Βέλλιο!

Μία κίνηση που δείχνει μάλλον αρκετά για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού. Θα φύγει τελικά για τον Ολυμπιακό και μέχρι πότε θα παίζει στον Ηρακλή; Διαβάστε με ένα Κλικ...

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας στην Σούπερ Λιγκ, καθώς έκανε τρομερό ποδαρικό στο 2016 με το χατ-τρικ κόντρα στην Καλλονή και όπως είναι λογικό, θα φουντώσουν πάλι τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή. Άλλωστε, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα στράικερ είναι δεδομένο, ωστόσο η υπόθεση είναι κάπως... μπερδεμένη.

Και αυτό φαίνεται και από τις τελευταίες – παρασκηνιακές – κινήσεις του Βέλλιου. Συγκεκριμένα, η στήλη «SportDog Penalty» αποκαλύπτει πως ο νεαρός άσος, προχώρησε σε μία σημαντική αλλαγή, που πιθανότατα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του «Σκύλου», ο Βέλλιος πήρε... μεταγραφή σε νέο μάνατζερ και πιο συγκεκριμένα στον Πολ Κουτσιολιάκο (τον «χρυσοδάκτυλο» Έλληνα agent), ο οποίος όμως θα έχει τον νεαρό άσο στο γραφείο του από το καλοκαίρι. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε αρχές Δεκέμβρη, αλλά είναι ανεπίσημη, αφού ο φορ του Ηρακλή δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο, με μεγάλο ολλανδικό Γραφείο agent.

Η αλλαγή αυτή, όπως είναι λογικό, πιθανότατα θα επηρεάσει και την επόμενη μεταγραφή του, καθώς όπως λέγεται ήδη στην πιάτσα, με τον Κουτσολιάκο πλέον (παρότι έκανε τα deal των Φορτούνη και Γιαννιώτα) πιο εύκολο είναι να πάει ο Βέλλιος στο εξωτερικό, παρά στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Γιάννη Μανιάτη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags