Facebook Pixel Κλείνει το deal στον ΠΑΟ! Άφθονο χρήμα στην ΠΑΕ!
| 2016-01-09 23:30:00

Κλείνει το deal στον ΠΑΟ! Άφθονο χρήμα στην ΠΑΕ!

Κλείνει το deal στον ΠΑΟ! Άφθονο χρήμα στην ΠΑΕ!

Με πολλά λεφτά αναμένεται να γεμίσουν τα «πράσινα» ταμεία, μετά τη σούπερ συμφωνία που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η διοίκηση. Σωτήρια αυτή η κίνηση για να βγει η χρονιά!

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς η μία κίνηση ενίσχυσης διαδέχεται την άλλη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το "οκ" για μεταγραφές που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και ο Αντρέα Στραματσιόνι, σε συνεννόηση με τους Φύσσα και Βόκολο, προχωρά με γοργούς ρυθμούς στη "μεταμόρφωση" του Τριφυλλιού.

Ο Ιταλός κόουτς θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκο και γι΄ αυτό η ομάδα θα παρουσιαστεί στο χορτάρι μετά τον Γενάρη, θα είναι αρκετά διαφορετική με αυτή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, καθώς αναμένονται και αρκετές αποχωρήσεις.

Ποιο είναι, όμως, το τελευταίο deal που ετοιμάζεται στο "πράσινο" στρατόπεδο; Η πώληση φυσικά του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ! Πρόκειται για μία "χρυσή" και άκρως απαραίτητη συμφωνία για την ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να φέρει πολλά λεφτά στα ταμεία του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty", η πρόταση της βελγικής ομάδας μπορεί να είναι μικρότερη από αυτή που είχε κάνει το καλοκαίρι, όμως ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει περισσότερα χρήματα (κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ), αφού γλίτωσε το 20% που θα έδινε στην Άμκαρ λόγω ρήτρας!

Την ίδια στιγμή, εντυπωσιακά αναμένεται να αυξηθούν και οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Ο Καρέλης από συμβόλαιο 125.000 ευρώ, θα υπογράψει για 3,5 χρόνια με απολαβές 500.000 ευρώ!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags