Facebook Pixel Τον τρώει κι αυτόν ο Σίλβα! Στέλνει για δανεικό τον...
| 2016-01-13 00:00:00

Τον τρώει κι αυτόν ο Σίλβα! Στέλνει για δανεικό τον...

Τον τρώει κι αυτόν ο Σίλβα! Στέλνει για δανεικό τον...

Ποιος ξένος άσος του Ολυμπιακού, που η μεταγραφή του είχε γίνει μεγάλο σήριαλ, μετράει ώρες στο Λιμάνι; Πού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του; H απάντηση στo SportDog! 

Καθημερινά απασχολεί πλέον την επικαιρότητα του Ολυμπιακού ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα, παρά την εμφάνισή του στο Κύπελλο, ωστόσο η άρνησή του να πάει στο MLS, τον έχει κρατήσει ακόμα στο Λιμάνι.

Ο Μεξικανός επιθετικός έχει δείξει πως δεν ...τρελαίνεται να πάει στην Αμερική, παρότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις και γι΄ αυτό πιέζει με τον ατζέντη του, είτε να μείνει στους Πειραιώτες τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι είτε να πάει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Η στάση του αυτή, πάντως, έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες να φύγει δανεικός εντός Ελλάδας και όπως έμαθε ο Σκύλος, ήδη κάποιες ομάδες εξετάζουν πολύ ζεστά την περίπτωσή του. Μάλιστα, μάθαμε πως πρόσφατα έγινε και κρούση από Σουπερλιγκάτο σύλλογο που ψάχνει για στράικερ.

Πρόκειται για τον Πλατανιά, ο οποίος ψάχνεται για την απόκτηση επιθετικού και μετά το "όχι" από τον Ηρακλή για τον Περόνε, ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Πουλίδο! Η περίπτωσή του, πάντως, είναι περίπλοκη και σίγουρα θα αργήσει αρκετά...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags