Facebook Pixel Έρχεται κάζο για ΠΑΟ – Γι΄ αυτό παίρνει Βιγιαφάνιες!
| 2016-01-27 12:00:00

Έρχεται κάζο για ΠΑΟ – Γι΄ αυτό παίρνει Βιγιαφάνιες!

Έρχεται κάζο για ΠΑΟ – Γι΄ αυτό παίρνει Βιγιαφάνιες!

Κι όμως, δεν είναι μόνο μεταγραφή ουσίας η απόκτηση του παικταρά από το Αγρίνιο, αλλά και επικοινωνιακή κίνηση εν όψει μίας αποχώρησης που έρχεται και θα προκαλέσει ντόρο!  

Η επικείμενη απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό είναι αδιαμφισβήτητα μία εξαιρετική κίνηση, καθώς ο Αργεντινός άσος έχει αποδείξει με την παρουσία του στον Παναιτωλικό ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η προσθήκη του βιρτουόζου επιθετικού θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την "πράσινη" γραμμή κρούσης, η οποία ήδη έχει τονωθεί σημαντικά μετά την απόκτηση του Μπουμάλ από τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, η μεταγραφή του 24χρονου άσου από το Αγρίνιο δε γίνεται μόνο με αγωνιστικά κριτήρια από το Τριφύλλι, αφού αναμένεται προσεχώς μία αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε με πολλές φιλοδοξίες. 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Κορωπί, δεν έχει πείσει τον Αντρέα Στραματσόνι για την αξία του. Ο Έλληνας άσος κάνει προπονήσεις εδώ και μέρες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι ζεστός για την παραμονή του στην ομάδα.

Η "πράσινη" διοίκηση απέκτησε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού χωρίς την έγκριση του Στραματσόνι, ο οποίος δε γνώριζε τον ποδοσφαιριστή και ζήτησε να τον δοκιμάσει πριν τον εντάξει στο ρόστερ. Πλέον, ο νεαρός τεχνικός φαίνεται να έχει διαμορφώσει αρνητική άποψη για τον Βλαχοδήμο, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του νεαρού εξτρέμ στην ομάδα.

Κι επειδή, η πολύ πιθανή, πια, αποχώρηση του παίκτη θα προκαλέσει δεδομένα αρκετό ντόρο και προφανώς αρνητικά σχόλια από φίλους και εχθρούς, ο Παναθηναϊκός έσπευσε να αποκτήσει άλλον παίκτη για τη θέση των ακραίων επιθετικών, επιλέγοντας, βέβαια, έναν από τους καλύτερους της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Γιατί είναι δεδομένο ότι η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες μπορεί να καλύψει το πιθανό φιάσκο της αποχώρησης του Βλαχοδήμου, ο οποίος ήρθε με αρκετές τυμπανοκρουσίες, ενώ δημιουργήθηκε και ο σχετικός ντόρος με το θέμα της ρήτρας που έπρεπε να καταβληθεί στον Ολυμπιακό.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags