Facebook Pixel Xάλασε μεταγραφάρα στο παρά 5 λόγω Ολυμπιακού!
| 2016-02-09 00:30:00

Xάλασε μεταγραφάρα στο παρά 5 λόγω Ολυμπιακού!

Xάλασε μεταγραφάρα στο παρά 5 λόγω Ολυμπιακού!

Ποιος παίκτης που κάνει φοβερή σεζόν παραλίγο να πάρει τη μεταγραφή της ζωής του σε κορυφαίο πρωτάθλημα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου; Γιατί χάλασε το super deal;

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου εξελίσσονται πάντα οι καλύτερες ιστορίες μεταγραφών, ασχέτως αν καταλήγουν σε happy end ή όχι. Φυσικά, πολλές από αυτές δε βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, ενώ κάποιες μένουν σε... στενό κύκλο.

Τα αυτιά του Σκύλου, πάντως, άκουσαν πρόσφατα για ένα σήριαλ που εξελίχθηκε στην Πλατεία, με πρωταγωνιστές τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και έναν Έλληνα νεαρό άσο, λίγο πριν εκνπεύσει η μεταγραφική περίοδος. 

Συγκεκρινένα, δύο ημέρες πριν το τέλος των μεταγραφών, έσκασε πρόταση στους Κυανέρυθρους για τον Μανώλη Σιώπη! Η προσφορά ήταν από ιταλικό σύλλογο και τα λεφτά πάρα πολύ καλά. Τόσα, που θα έβγαζαν από σημαντικούς... μπελάδες την ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

Παρότι, λοιπόν, στον Πανιώνιο χρειάζονταν αυτά τα χρήματα και ήταν θετικοί στην πώληση του παίκτη, την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση ...λόγω Ολυμπιακού!

Αυτό γιατί οι Πειραιώτες έχουν κρατήσει ένα ποσοστό 30% από τα δικαιώματα του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που θα έμεναν στην Πλατεία, θα ήταν λιγότερα από 500.000 ευρώ. Γι΄ αυτό και είπαν "όχι" ελπίζοντας πως το καλοκαίρι να βρουν περισσότερα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags