Facebook Pixel Κανείς δεν το γράφει! Ο Πογέτ έκοψε Μάνταλο γιατί...
| 2016-02-09 23:15:00

Κανείς δεν το γράφει! Ο Πογέτ έκοψε Μάνταλο γιατί...

Κανείς δεν το γράφει! Ο Πογέτ έκοψε Μάνταλο γιατί...

Ντόρος έχει γίνει με την επιλογή του κόουτς να δηλώσει τιμωρημένο τον Έλληνα μέσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ποιος είναι, όμως, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος αυτής της απόφασης;

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει στην ΑΕΚ για την περίεργη, είναι η αλήθεια, απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να εκτίσει o Μάνταλος την τιμωρία του (λόγω καρτών) στο σημαντικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς της Ένωσης κλήθηκε να επιλέξει σε ποια (δύο) παιχνίδια θα στερηθεί τον αρχηγό της ομάδας του, μεταξύ των τεσσάρων επόμενων αγώνων με Ολυμπιακό (εντός), Ηρακλή (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

Το αναμενόμενο, βεβαίως, θα ήταν να τον κρατήσει για τα ντέρμπι και να επιλέξει τα ματς με Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης, όμως αυτός επέλεξε τον... δύσκολο δρόμο.

Πάντως, η επιλογή του Πογέτ, παρότι φαίνεται -τουλάχιστον θεωρητικά- πως μπορεί να κοστίσει στην ΑΕΚ, έχει λόγο και αιτία.

Ο προπονητής της ομάδας φυσικά και ξέρει πόσο ανάγκη έχει τον Μάνταλο στο ντέρμπι με το Τριφύλλι και πόσα πολλά θα μπορούσε να πάρει από αυτόν σε ένα από τα πιο κρίσιμα και δύσκολα ματς της χρονιάς. Ωστόσο, το γεγονός ότι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ξεπερνάει θα λέγαμε τα αγωνιστικά κριτήρια.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ο Πογέτ θέλει με την κίνηση αυτή να στείλει ένα ξεκάθαρο "μήνυμα" στον Μάνταλο, πως παρότι είναι από τους κορυφαίους παίκτης της ΑΕΚ και τη φετινή σεζόν, θα πρέπει να... κοιτάει πιο χαμηλά, να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά θέματα και να συνεχίσει να δουλεύει καθημερινά.

Άλλωστε, οι αντιδράσεις του και τα ...μπινελίκια στα ισπανικά που έριξε μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βέροια, αλλά και η κίνησή του με το χέρι μετά το τέρμα του στον Ηρακλή, είναι κοινό μυστικό στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο ότι δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον προπονητή του!  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags