Facebook Pixel Αυτόν καλοβλέπουν στον Ολυμπιακό για αντι-Σίλβα!
| 2016-02-10 13:30:00

Αυτόν καλοβλέπουν στον Ολυμπιακό για αντι-Σίλβα!

Αυτόν καλοβλέπουν στον Ολυμπιακό για αντι-Σίλβα!

Μπορεί να μην τίθεται θέμα φυγής του Πορτογάλου, αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν σκάσει το καλοκαίρι η ...μεγάλη πρόταση, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια ...προεργασία.

Ο Μάρκο Σίλβα θεωρείται ήδη ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Υπό την καθοδήγησή του, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και κυνηγούν το μεγάλο ρεκόρ του αήττητου, ενώ η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παραλίγο να περάσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και στοχεύει πλέον στην πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως είναι φυσικό, με αυτά τα δεδομένα, οι διοικούντες του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Πορτογάλου κόουτς, ενώ ο ίδιος δηλώνει σε κάθε ευκαιρία απόλυτα ευχαριστημένος στην Ελλάδα.

Ωστόσο, τα φετινά επιτεύγματα του Σίλβα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης. Στην περίπτωση, λοιπόν, που το καλοκαίρι "σκάσει" μια ...τρελή πρόταση για τον Πορτογάλο τεχνικό από κάποια κορυφαία ομάδα, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να του φράξει το δρόμο. Γι΄ αυτό το λόγο οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι ...προετοιμάζοται, αν και εφόσον, το επαναλαμβάνουμε, το καλοκαίρι προκύψει θέμα αποχώρησης του νεαρού τεχνικού.

Υπάρχει, λοιπόν, μία περίπτωση προπονητή που οι πρωταθλητές παρακολουθούν διακριτικά και βρίσκεται στα υπόψιν τους. Ο λόγος για τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος είναι γνωστός στα μέρη μας από τη θητεία τους στους δύο "αιωνίους", ως ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό και ως βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός διανύει μια εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, την οποία διατηρεί στην 9η θέση, μόλις 4 βαθμούς από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στο Λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά τον Βίκτορ και τις δυνατότητές του από την περίοδο που συνεργάστηκαν μαζί του και εκτιμούν ιδιαιτέρως τις ικανότητές του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελό σενάριο: Φεύγει από ΠΑΟΚ, πηγαίνει Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags