Facebook Pixel Υπάρχει και δεύτερος "Παππάς" στον Παναθηναϊκό!
| 2016-02-12 00:15:00

Υπάρχει και δεύτερος "Παππάς" στον Παναθηναϊκό!

Υπάρχει και δεύτερος "Παππάς" στον Παναθηναϊκό!

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Έλληνα γκαρντ στο Tριφύλλι και ποιος συμπαίκτης του βρίσκεται, με τα υπάρχοντα δεδομένα πάντα, στην ίδια μοίρα; Ο sportdog αποκαλύπτει!
 

Πριν από λίγο η στήλη "Pick n' Scroll" έριξε άλλη μια… βραδυφλεγή βόμβα. Για όσους δεν ζουν την καθημερινότητα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι εντός των τειχών γνωρίζουν πως το δίδυμο Γιάνκοβιτς - Παππά δύσκολα θα είναι και του χρόνου με την "πράσινη" φανέλα. Ψάξαμε το θέμα κι έχουμε όλο το παρασκήνιο...

Πρώτα απ΄ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Τα πάντα είναι ανοιχτά και στο χέρι των παικτών, όμως το κλίμα είναι βαρύ. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μοιάζει να έχει αντιληφθεί πως η κατάσταση δεν σηκώνει περαιτέρω "χαβαλέ" και στις τελευταίες εμφανίσεις του είναι εντελώς διαφορετικός. Πιο ομαδικός, πιο προσηλωμένος, πιο δραστήριος, εκτελώντας αυτά που ζητά ο προπονητής του.

Ο Νίκος Παππάς μπήκε -ίσως- πιο βιαστικά απ΄ ότι έπρεπε. Πιέστηκε; Ένιωσε αυτός έτοιμος πριν την ώρα του; Όπως και να ΄χει, μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό είναι άδικο να κριθεί, όμως είναι εμφανές ότι δεν έχει δουλέψει όσο έπρεπε, ότι το κορμί του δεν τον ακολουθεί. Είναι λογικό να μένει εκτός ομάδας, αφού αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει.

Το λάθος που (όλοι) κάνουμε είναι πως κοιτάμε το τελευταίο -χρονικά- διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αμφότεροι δεν έχουν δικαιώσει στο παρκέ τον θόρυβο που έγινε γύρω από τα ονόματά τους, τη στήριξη από τη διοίκηση, που σχεδόν "επέβαλλε" τη συμμετοχή τους, πιστεύοντας σε αυτούς.

Ας μην ξεχνάμε πως Παππάς και Γιάνκοβιτς είναι ίδια γενιά με Παπανικολάου, Μάντζαρη, Σλούκα, αλλά οι επιδόσεις τους, η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν είναι ανάλογη. Του χρόνου θα είναι 27 ετών και κανείς τους δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον ταλέντο. Είναι ολοκληρωμένοι παίκτες και κρίνονται βάσει των επιδόσεών τους στο παρκέ.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού δεν περιλαμβάνουν και τους δύο παίκτες. Κι όλα μπορεί να αλλάξουν, ή προς το καλύτερο, ή προς το χειρότερο, ανάλογα με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, αλλά και τη συνολική πορεία της ομάδας. Όπως και να ΄χει όλοι κρίνονται…
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags