Facebook Pixel Μεγάλη ομάδα σε Γιαννιώτα: Σε θέλουμε το καλοκαίρι
| 2016-02-25 00:30:00

Μεγάλη ομάδα σε Γιαννιώτα: Σε θέλουμε το καλοκαίρι

Μεγάλη ομάδα σε Γιαννιώτα: Σε θέλουμε το καλοκαίρι

Ο Έλληνας άσο κάνει «παπάδες» στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και ήδη έχει πάρει το ...μήνυμα από άνθρωπο κορυφαίας ΠΑΕ στη Super League για τη συνέχεια της καριέρας του!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας από τη στιγμή που πήγε, ως δανεικός τον Γενάρη, στον ΑΠΟΕΛ έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και θυμίζει σε όλους πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι.

Ο νεαρός εξτρέμ, που από το καλοκαίρι ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας με απόφαση του Μάρκο Σίλβα, πήγε στην Κύπρο για να πάρει ματς και όπως φαίνεται πολύ σύντομα έπιασε top φόρμα.

Ο Γιαννιώτας όχι μόνο αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της νέας του ομάδας, βρίσκοντας δίχτυα, δίνοντας ασίστ και βοηθώντας συνολικά στην αγωνιστική άνοδο του ΑΠΟΕΛ, αλλά βρήκε και πάλι καλή ψυχολογία, παίζει και είναι έτοιμος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Θα φέρει όμως αυτή η επιστροφή και την ...επιστροφή του στον Ολυμπιακό; 

Η απάντηση είναι "ναι", σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αλλά και όσα μετέφερε ο Χουάνχο Λορένθο, ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στην Κύπρο και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (2-0). Ο Ισπανός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του 23χρονου ποδοσφαιριστή κι αυτό μετέφερε τόσο στη διοίκηση όσο και στον Γιαννιώτα, με τον οποίο μίλησε μετά το ματς.

Μάλιστα, στη συζήτηση που είχαν, του ζήτησε να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται και του αποκάλυψε πως επιθυμία της ομάδας είναι να επιστρέψει στο Ρέντη το καλοκαίρι και να γίνει βασική μονάδα στον Ολυμπιακό! Άλλωστε, στον ΑΠΟΕΛ δόθηκε δανεικός, χωρίς οψιόν για το καλοκαίρι… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags