Facebook Pixel Βόμβα με προπονητή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός!
| 2016-02-28 11:30:00

Βόμβα με προπονητή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός!

Βόμβα με προπονητή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SportDog: Ποιος τεχνικός ελληνικής ομάδας βρίσκεται στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας και πώς σχετίζεται με την περίπτωσή του η ρεβάνς με την Άντερλεχτ; Η απάντηση στο κλικ...

Ο Ολυμπιακός είναι μία κορυφαία ελληνική ομάδα και μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές, που κάθε χρόνο διεκδικεί τους εγχώριους τίτλους και συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αποτέλεσμα ο προγραμματισμός που κάνουν στο Λιμάνι, γύρω από όλα τα θέματα, να αφορά πολλούς μήνες μπροστά, προκειμένου να μην προκύψει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Για να λειτουργούν όλα σαν ρολόι, δηλαδή και να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του κλαμπ...

Για αυτό και στο Λιμάνι έχουν φτιάξει ήδη μία λίστα με ονόματα προπονητών, για την περίπτωση που το προσεχές καλοκαίρι αποχωρήσει από την ομάδα ο Μάρκο Σίλβα!

Το όνομά του, άλλωστε, έχει γραφτεί στα ρεπορτάζ διάφορων ομάδων (π.χ. Πόρτο). Kαι, παρότι οι Πειραιώτες θέλουν να τον διατηρήσουν στην άκρη του πάγκου, πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα...

Με τη στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει τι ακούγεται στη Ρουμανία, στη μανατζερικη και στη δημοσιογραφική πιάτσα, πριν ακόμη διεξαχθεί η ρεβανς του Ολυμπιακού με Αντερλεχτ: Ο Λουτσέσκου "παιζει" για τον Ολυμπιακό!

Βέβαια, για να είμαστε εξηγημένοι, το σενάριο αυτό υφίσταται μόνο για την περίπτωση που ο Μάρκο Σίλβα αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει το καλοκαίρι απο την Ελλαδα!

Και σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο Λουτσέσκου φέρεται να έχει προκριθει στο Λιμάνι για την 3άδα των βασικών υποψηφίων, που βρίσκονται στη λίστα των "αντι-Σίλβα"!

Ο Σκύλος απλώς να θυμίσει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει, λίγο - πολύ, γυαλίσει σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες και εκτός απροόπτου το προσεχές καλοκαίρι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ξάνθης...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Τρέλαναν στην καζούρα τον Τσουκαλά για Άντερλεχτ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags