Facebook Pixel «Έσκασε» σούπερ πρόταση για Γιαννιώτα!
| 2016-03-01 00:20:00

«Έσκασε» σούπερ πρόταση για Γιαννιώτα!

«Έσκασε» σούπερ πρόταση για Γιαννιώτα!

Εξελίξεις με τον Έλληνα άσο που αγωνίζεται δανεικός στην Κύπρο. Ποια ομάδα έκανε κρούση στον Ολυμπιακό, πόσα λεφτά προσφέρει και τι αποφάσισαν να κάνουν στο Λιμάνι.

Αν και βρίσκεται πολύ λίγο καιρό στην Κύπρο, ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και αποτελεί πλέον ένα από …δυνατά όπλα του ΑΠΟΕΛ!

Ο νεαρός άσος, που έχει φύγει με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, κάνει… Παπάδες και δεν είναι λίγοι αυτοί που τελευταία, ειδικά λόγω των πολλών τραυματισμών, τον μνημονεύουν και κάνουν λόγο για λάθος του Μάρκο Σίλβα που τον άφησε να φύγει.

Στον ΑΠΟΕΛ πάντως έχουν εξαιρετική άποψη για τον Γιαννιώτα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ήδη βολιδοσκόπησαν τους Πειραιώτες για το ενδεχόμενο αγοράς του!!

Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ προσφέρθηκε να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στους ερυθρόλευκους για το 100% των δικαιωμάτων του Γιαννιωτα και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. Η πρόταση θεωρείται εξαιρετική, ειδικά για έναν παίκτη που στο πρώτο μισό της σεζόν, έπαιξε ελάχιστα με τα ερυθρόλευκα.

Στο Λιμάνι πάντως δεν το σκέφτηκαν καθόλου και απάντησαν πως ο Γιαννιωτας όχι μόνο δεν παραχωρείται, αλλά το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο ρόστερ των νταμπλουχων!! Άλλωστε, όπως σας είχε γράψει και σε προηγούμενο θέμα ο «Σκύλος», πρόσφατα ο σκαουτ Λορένθο τον είχε παρακολουθήσει σε κυπριακό ντέρμπι και ενθουσιάστηκε με την αγωνιστική του κατάσταση.

Πάντως, δεν είναι τυχαίο πως ο Έλληνας εξτρεμ έχει προλάβει να αγαπηθεί από τους φανατικούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που τον έκαναν και...σύνθημα. Μόνο στον Σίλβα φαίνεται πως δεν αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags