Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Εσιέν!
| 2016-03-15 13:30:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Εσιέν!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Εσιέν!

Τη στιγμή που ο Γκανέζος άσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το "τριφύλλι", ο SportDog αποκαλύπτει ένα άγνωστο παρασκήνιο με τον παίκτη και τον πρόεδρο των Ερυθρολεύκων.  

"Τελειωμένος" θεωρείται ο Μίκαελ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό. Και δεν είναι μόνο η κακή παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το επεισόδιο που ακολούθησε του αγώνα με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις στα αποδυτήρια στον Γκανέζο άσο για τη φάση του δεύτερου γκολ των Ερυθρολεύκων, αλλά αυτός αντέδρασε και, σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, αντιμίλησε στον προπονητή του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί λεκτικό επεισόδιο.

Όλα δείχνουν ότι ο Μίκαελ Εσιέν θα αποχωρήσει ως αποτυχημένος από τους Πράσινους, καθώς δεν μπόρεσε να προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα και να δείξει έστω κάποια στοιχεία από τη δεδομένη αξία του.

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη δικαιώνει απίστευτα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε απορρίψει προσωπικά και με ...συνοπτικές διαδικασίες την περίπτωση του Γκανέζου άσου, όταν προτάθηκε στους πρωταθλητές, μέσω μάνατζερ που κάνει δουλειές για την ομάδα του Πειραιά.

Το αφεντικό των Ερυθρολεύκων δεν ασχολήθηκε καν με τον Μίκαελ Εσιέν και μάλιστα αιτιολόγησε τότε την άποψή του στους άμεσους συνεργάτες του, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που δεν έχει κίνητρα και που ψάχνει για το τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του! "Μην ασχολείστε", ήταν η φοβερή ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν έπεσε στο τραπέζι η δελεαστική περίπτωση του άσου της Μίλαν εκείνη την περίοδο.

Μπορεί, δηλαδή, η επιλογή του Μίκαελ Εσιέν να πλασαρίστηκε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού ως μία μεταγραφή αεροδρομίου, που θα "έφτιαχνε" τον κόσμο, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε ...συγκινήθηκε, αν και εκείνη την περίοδο είχε διαρρεύσει και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο θα μπορούσε να τον πείσει να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Επιπλέον, από τον Ολυμπιακό έλεγαν τότε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν στην ουσία "τελειωμένος" και πως δεν επρόκειτο να απασχολήσει την ομάδα τους, παρουσιάζοντας και στατιστικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή που είχε 12 (7 ως αλλαγή) συμμετοχές εκείνη τη σεζόν και 13 (6 ως αλλαγή) την προηγούμενη, στη χειρότερη Μίλαν των τελευταίων χρόνων...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λοβέρδος: Θέλω τον παικταρά Μπεργκ στον Ολυμπιακό 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags