Facebook Pixel Τρελά σκηνικά με Τούντορ, Χατζηισαϊα, άσο του ΠΑΟ!
| 2016-03-18 12:15:00

Τρελά σκηνικά με Τούντορ, Χατζηισαϊα, άσο του ΠΑΟ!

Τρελά σκηνικά με Τούντορ, Χατζηισαϊα, άσο του ΠΑΟ!

Τρομερά πράγματα συνέβαιναν στα αποδυτήρια του Δικεφάλου με προπονητή τον Κροάτη! Διαβάστε το χοντρό παρασκήνιο που κρύβει η χθεσινή του αποκάλυψη και θα καταλάβετε...

Ο Τούντορ αποκάλυψε χθες μέσα σε άλλα ότι είχε ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ωστόσο η εισήγησή του δεν έγινε ποτέ δεκτή και μάλιστα η ΠΑΕ προχώρησε σε μεταγραφή στόπερ, του νεαρού Χατζηισαϊα, από τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, πίσω από αυτή την αποκάλυψη του Κροάτη τεχνικού, κρύβεται αρκετό παρασκήνιο, καθώς ποτέ ο Τούντορ δεν ενημερώθηκε επίσημα για τη συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες στη Θεσσαλονίκη λένε ότι ο Κροάτης ενημερώθηκε για την απόκτηση του Χατζηισαϊα την ημέρα που ο νεαρός άσος υπέγραφε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ! Οπωσδήποτε πρόκειται για απίστευτο γεγονός, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο...

Από εκεί πέρα, στη μανατζερική πιάτσα γνωρίζουν καλά και το δεκάρι που είχε ζητήσει ο Τούντορ από τον Άρνεσεν, αλλά η επιθυμία του δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Πρόκειται για τον Βιφιαφάνες του Παναθηναϊκού! Ο Κροάτης εκτιμούσε ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο παίκτη και πίστευε πολύ στις δυνατότητές του. Ο Τούντορ ήθελε τον Αργεντινό στον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, τον προόριζε για βασικό αντί του Πέλκα!

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου πίστευε ότι ο νεαρός Έλληνας άσος δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του και σκόπευε να τον παραγκωνίσει με την έλευση ενός πιο ικανού, κατά τη γνώμη του, παίκτη, όπως ήταν ο Βιγιαφάνες.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags