Facebook Pixel Φήμες για επιστροφή Μπουρούση σε ελληνική ομάδα!
| 2016-03-19 11:45:00

Φήμες για επιστροφή Μπουρούση σε ελληνική ομάδα!

Φήμες για επιστροφή Μπουρούση σε ελληνική ομάδα!

Σενάριο που διέρρευσε τελευταία, αλλά δεν επιβεβαιώνεται, λέει πως μεγάλος σύλλογος έχει πλησιάσει ήδη τον διεθνή άσο, για να τον πείσει να γυρίσει στην πατρίδα το καλοκαίρι! Λέτε;

Ο Γιάννης Μπουρούσης πραγματοποιεί "μαγική" σεζόν στη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο η παραμονή του στην ισπανική ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν, μόνο σίγουρη δε θεωρείται.

Το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ λήγει το καλοκαίρι και οι πληροφορίες λένε ότι θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να αποκλείεται αυτός να βρίσκεται πίσω στην πατρίδα, μιας και τα χρόνια έχουν περάσει και δε θα ήταν αρνητικός να υπογράψει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του σε ελληνική ομάδα.

Και στο ενδεχόμενο αυτό, φαίνεται ότι ο Έλληνας άσος δε θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα, καθώς μπορεί μια πιθανή μεταγραφή του σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό να μοιάζει πολύ δύσκολη έως απίθανη, για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο η επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, την ΑΕΚ, μάλλον θα μπορούσε να είναι ένα εφικτό και πολύ καλό σενάριο και για τις δύο πλευρές!

Μάλιστα, πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία, χωρίς πάντως να έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ένωσης έχει κάνει ήδη την πρώτη διερευνητική κρούση προς την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει στην ομάδα μετά από 10 χρόνια!

Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ θέλει να παρουσιάσει του χρόνου μία ακόμα πιο δυνατή ομάδα που θα μπορεί να μπει "σφήνα" ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" και γι΄ αυτό το πλάνο της διοίκησης προβλέπει 1-2 "δυνατές" μεταγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο και θα "φτιάξουν" τον κόσμο.

Πρώτος στόχος, λοιπόν, παρουσιάζεται να είναι ο Γιάννης Μπουρούσης και λέγεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πάντως, στα υπόψη των Κιτρινόμαυρων βρίσκονται και άλλα μεγάλα ονόματα που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags