Facebook Pixel Αποκάλυψη: Tελείωσε μεγάλο όνομα ο Μάρκο Σίλβα!
| 2016-03-22 14:45:00

Αποκάλυψη: Tελείωσε μεγάλο όνομα ο Μάρκο Σίλβα!

Αποκάλυψη: Tελείωσε μεγάλο όνομα ο Μάρκο Σίλβα!

Είναι οριστικό κι αποφασισμένο. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σε λίγους μήνες top παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα, υπάρχει ήδη χοντρό παρασκήνιο για τον διάδοχό του!

Μπορεί ακόμα η σεζόν να τρέχει, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, έχει πάρει τις αποφάσεις του για κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζει και μέσα σ΄ αυτούς βρίσκεται κι ένα μεγάλο όνομα που φέτος ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουακού, για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει ήδη το "οκ" για την παραχώρησή του. Ο Γάλλος μπακ έχει παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο στο δεύτερο γύρο και σε πολλά παιχνίδια, όπως στο τελευταίο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ήταν προκλητικά αδιάφορος.

Γι΄ αυτό γίνονται ήδη προεργασίες στο Λιμάνι για τον διάδοχο του νεαρού μπακ. Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν δεδομένα την περίπτωση του Αργεντινού Εμανουέλ Μας, ο οποίος αποτελεί θερμή πρόταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει άλλες επιλογές πιο ψηλά στη λίστα του.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει προκρίνει 1-2 περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουακού και αναμένεται να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση. Ο Εμανουέλ Μας βρίσκεται πολύ πιο κάτω στις προτιμήσεις του και λογικά θα "κοπεί", καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει παίκτες, πιθανότατα από την πατρίδα του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ετοιμάζει την έκπληξη της χρονιάς ο Μάρκο Σίλβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags