Facebook Pixel Ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!
| 2016-03-27 23:04:00

Ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον προπονητή που θα έχει ο Δικέφαλος τη νέα σεζόν. Τι θα γίνει με τον Ίβιτς και ποια είναι τα σχέδια του Λούμπος Μίχελ. Κλικ στον SportDog.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει φέτος άλλη μία χρονιά, στην οποία χρειάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει ακόμα μία αποζημίωση για προπονητή που απέλυσε. Η αλήθεια βέβαια είναι, πως ο Μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου «το πάλεψε» πάρα πολύ για να μην διώξει τον Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο τα όσα έκανε και όσα έλεγε ο Κροάτης τεχνικός, τον οδήγησαν τελικά εκτός Τούμπας…

Έτσι λοιπόν, για ακόμα ένα καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς θα ψάχνουν για προπονητή, ο οποίος θα έρθει για να αναλάβει την ομάδα και να τρέξει ένα πρότζεκτ με μικρούς παίκτες, αλλά και κάποιους με πολύ υψηλά συμβόλαια, όπως είναι ο Μπερμπάτοφ, εφόσον φυσικά παραμείνει στον σύλλογο.

Το ζητούμενο βέβαια είναι, ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει για τον προπονητή, καθώς πλέον δεν υπάρχει ούτε ο Άρνεσεν ούτε ο Αγγελίδης, ενώ δύσκολα θα πάρει το θέμα αποκλειστικά πάνω του ο Σαββίδης, όπως είχε συμβεί με τον Αναστασιάδη.

Για αυτό λοιπόν και οι περισσότεροι εκτιμούν, πως την απόφαση για τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ θα πάρει ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ασχολείται πλέον και με τα αγωνιστικά και με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Μάλιστα, οι πληροφορίες του SportDog, αναφέρουν πως ο νέος πρόεδρος του Δικεφάλου, έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται για προπονητή και πιο συγκεκριμένα, προσπαθεί να φέρει στην Τούμπα, έναν Γερμανό κόουτς, τον οποίο γνωρίζει καλά από όταν ήταν… διαιτητής!!

Πάντως, ασχέτως των κινήσεων Μίχελ, κάποιοι εντός του ΠΑΟΚ, προσπαθούν να πείσουν τον Σαββίδη να στηρίξει τον Ίβιτς, που είναι και «παιδί» της ομάδας. Αν λοιπόν τα πάει… εξαιρετικά στα πλέι οφ, τότε θα έχει κάποιες πιθανότητες για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επικό τρολάρισμα στον ΠΑΟΚ!! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags