Facebook Pixel Σίλβα στη διοίκηση: "Ναι, τον θέλω, φέρτε τον πίσω"!
| 2016-04-13 14:30:00

Σίλβα στη διοίκηση: "Ναι, τον θέλω, φέρτε τον πίσω"!

Σίλβα στη διοίκηση: "Ναι, τον θέλω, φέρτε τον πίσω"!

Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι! Ο Πορτογάλος έδωσε το ΟΚ και ο παίκτης, που έκανε φοβερή χρονιά στο εξωτερικό, γυρίζει στον Πειραιά...

Στον Ολυμπιακό προχωρούν εδώ και καιρό, σε συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα, τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του για τους παίκτες που πρέπει να μείνουν ή να φύγουν από την ομάδα, ενώ έχει επισημάνει και πού χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, ετοιμάζονται να ικανοποιήσουν όλα τα "θέλω" του προπονητή και τώρα, που αποφεύχθηκε το Grexit, είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές.

Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα καλείται να αποφασίσει και τι θα γίνει με τους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό. Αν, δηλαδή, θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στην ομάδα για μια δεύτερη ευκαιρία, ή θα παραχωρηθούν εκ νέου, αν δεν έπεισαν τον Πορτογάλο από την παρουσία τους στις ομάδες που αγωνίστηκαν αυτή τη σεζόν.

Πάντως, ο τεχνικός των πρωταθλητών παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη θετική εισήγηση για έναν Έλληνα άσο του Ολυμπιακού που παίζει στο εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έχει "βγάλει μάτια" στον ΑΠΟΕΛ, ικανοποιώντας απόλυτα τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι ρώτησαν τον Μάρκο Σίλβα αν θέλει τον Έλληνα εξτρέμ πίσω στην ομάδα το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Πορτογάλος έδωσε το ΟΚ για την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο Λιμάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι σκοπεύει να τον συμπεριλάβει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο νεαρός άσος να πάρει τη θέση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος βρίσκεται δεδομένα στη "μαύρη λίστα" του Μάρκο Σίλβα και έχει βλέψεις για μεγάλη μεταγραφή σε ομάδας της Μπουντεσλίγκα.
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags