Facebook Pixel Νέα μεγάλη έκπληξη από Πανόπουλο!!
| 2016-04-16 21:30:00

Νέα μεγάλη έκπληξη από Πανόπουλο!!

Νέα μεγάλη έκπληξη από Πανόπουλο!!

Το αφεντικό στην Ξάνθη …τρελάθηκε και ετοιμάζεται για μία ανατροπή που θα συζητηθεί στην Σούπερ Λιγκ. Το νέο ραντεβού που έκλεισε και η κίνηση που δείχνει πάρα πολλά.
 

Σε βασικό πρωταγωνιστή του ελληνικού πρωταθλήματος έχει εξελιχθεί ο Χρήστος Πανόπουλος, καθώς μπορεί η ομάδα του να μην πρωταγωνιστεί στα γήπεδα, ωστόσο ο ίδιος έχει βασικό ρόλο στη νέα εποχή της Σούπερ Λιγκ, με το σχέδιο που έχει ετοιμάσει και το οποίο προχωράει με γοργούς ρυθμούς (αλλαγές στην διατησία, αναδιανομή τηλεοπτικών κ.α.).

Ωστόσο, ο Πανόπουλος σε καμία περίπτωση δεν έχει παραμερίσει την Ξάνθη, καθώς όπως έμαθε ο SportDog ασχολείται πολύ ενεργά από τώρα για το «χτίσιμο» της ομάδας, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι τη νέα σεζόν.

Βέβαια, το πρώτο και σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να λύσει, αφορά τον προπονητή και τη παραμονή ή μη του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μεγάλη… ζήτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό και για αυτό στα τελευταία ρεπορτάζ διαβάζουμε πως το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει στο τέλος του καλοκαιριού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Σκύλου», δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αποχώρησή του, παρά τις δύο προτάσεις που έχει από το Βέλγιο. Ο Πανόπουλος τον θέλει στην ομάδα και είναι έτοιμος για την… έκπληξη.

Μάλιστα, ήδη έκλεισε ραντεβού μαζί για την εβδομάδα που έρχεται, όπου θα συζητήσουν για το νέο συμβόλαιο και τα «θέλω» του καθενός. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε, πως εδώ και λίγες ημέρες, ο Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει και ψάχνει νέο σπίτι στην Ξάνθη!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίζουν Έλληνας άσος και πασίγνωστη τραγουδίστρια;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags