Facebook Pixel Ηχηρή αποχώρηση και μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι!
| 2016-04-23 11:00:00

Ηχηρή αποχώρηση και μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι!

Ηχηρή αποχώρηση και μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι!

Βαρύ όνομα τού Ολυμπιακού είναι πιθανό να την κάνει το καλοκαίρι, ενώ όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει Έλληνας άσος που έχει προσφέρει πολλά στο παρελθόν. Ρεπορτάζ με ονόματα...

Ο Μάρκο Σίλβα καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τον νέο Ολυμπιακό και σ΄ αυτά φαίνεται ότι δε συμπεριλαμβάνεται ένα κορυφαίο όνομα της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμάει απεριόριστα την καριέρα του συγκεκριμένου παίκτη, ωστόσο δεν τον υπολογίζει για τις βασικές του επιλογές, αλλά μόνο ως εφεδρική λύση.

Ο λόγος για Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πάρει ήδη το "μήνυμα" από τον Μάρκο Σίλβα, αλλά και την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, η οποία, σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ, θα του προτείνει να παραμείνει στην ομάδα, μόνο αν δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του.

Την ίδια στιγμή, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σταντάρ Λιέγης.

Από το Λιμάνι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς από τους Βέλγους και πως το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς ο παίκτης θα γυρίσει στου Ρέντη.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα, καθώς ο Πορτογάλος έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος και δίνει ευκαιρίες σε όλους.

Θεωρείται απίθανο, δηλαδή, ο τεχνικός των πρωταθλητών να αγνοήσει τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, μετά την απόδοση που έχει πιάσει στο Βέλγιο, ενώ δε θα είναι έκπληξη αν ο Έλληνας άσος αντικαταστήσει τον Εστέμπαν Καμπιάσο στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κατεβαίνει η Κ-20 του ΠΑΟΚ, -43 από τον Ολυμπιακό!


 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags