Facebook Pixel Αναβλήθηκε ο τελικός, αναβλήθηκε και μεταγραφάρα!
| 2016-05-07 21:00:00

Αναβλήθηκε ο τελικός, αναβλήθηκε και μεταγραφάρα!

Αναβλήθηκε ο τελικός, αναβλήθηκε και μεταγραφάρα!

Τρελά πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μη διεξαχθεί το Κύπελλο. Πώς μπορεί να χάλασε ένα σούπερ ντιλ εκατομμυρίων;

Η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο αγωνιστικό καλεντάρι, καθώς ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ ψάχνουν κυριολεκτικά μέρα-μέρα το ημερολόγιο, ώστε να μπορέσουν να "χωρέσουν" τα παιχνίδια που απομένουν, για να κλείσει επιτέλους η σεζόν.

Την ίδια στιγμή, η συγκεκριμένη απόφαση του Σταύρου Κοντονή για την αναβολή του Κυπέλλου, φαίνεται ότι προκάλεσε συνέπειες και στα …μεταγραφικά, αφού για το συγκεκριμένο ματς θα έφταναν στην Ελλάδα σκάουτερ πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μεταξύ αυτών, λοιπόν, θα ήταν και άνθρωπος της Τότεναμ, η οποία είχε προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα για να τσεκάρει έναν Έλληνα άσο, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη, "SportDog Penalty".

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο τελικά δε θα τσεκάρουν από κοντά μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Στην Τότεναμ μόλις ενημερώθηκαν για την αναβολή του αγώνα, δεν πίστευαν στα αυτιά τους, καθώς στη δική τους κουλτούρα ο τελικός του Κυπέλλου είναι σαν εθνική εορτή.

Έτσι, λοιπόν, πήγε στράφι και η μεγάλη προσπάθεια που είχε κάνει ο άνθρωπος της αγγλικής ομάδας στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει τις δύο ...θαυματουργές προσκλήσεις, ενώ την τελευταία στιγμή ακύρωσε τα εισιτήρια για Αθήνα και το δωμάτιο που είχε κλείσει σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού.

Τα "σπιρούνια" είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα τα μεταγραφικά (φυσικά και το σκάουτ στον Φορτούνη) ρίχνοντας το βάρος στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο μετά τη …στέψη της Λέστερ, αρχίζουν και πάλι το "σαφάρι".

Γι΄ αυτό και ήθελαν να παρακολουθήσουν τελευταία φορά τον Κώστα Φορτούνη στον τελικό, πριν αποφασίσουν αν θα καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό. Πλέον, είναι εξαιρετικά αβέβαιο αν θα γίνει επίσημη κρούση του αγγλικού συλλόγου στους πρωταθλητές για τον Έλληνα άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κοντονής τελείωσε κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags