Facebook Pixel Εντολή Σίλβα μετά το κάζο: "Αυτόν θέλω στην ομάδα"!
| 2016-05-19 10:15:00

Εντολή Σίλβα μετά το κάζο: "Αυτόν θέλω στην ομάδα"!

Εντολή Σίλβα μετά το κάζο: "Αυτόν θέλω στην ομάδα"!

Ποια είναι η πρώτη μεταγραφή τού Ολυμπιακού από εισήγηση του Πορτογάλου; Πού θέλει πρωτοκλασάτο παίκτη και γιατί; Τι αποφάση έχει πάρει για το ρόστερ; Ο Σκύλος έχει θέμα...

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης, με τον χαμένο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, όμως από χθες κιόλας, έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για το σχηματισμό του ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.

Στο Λιμάνι έχουν σημαντικές αποφάσεις να πάρουν, σχετικά με το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς φέτος το καλοκαίρι υπάρχουν και τα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αποφάσεις, πάντως, του Μάρκο Σίλβα και το κοουτσάρισμα στον τελικό του Κυπέλλου, έδειξαν ξεκάθαρα κάποιες από τις προθέσεις του για την επόμενη χρονιά, καθώς από την Τρίτη ουσιαστικά έχει …τελειώσει δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο πρώτος αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο προσεχώς, ενώ ο δεύτερος μάλλον θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν υπολογίζεται για βασικός.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον Καμπιάσο, ο οποίος σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν έμεινε στον πάγκο και δεν μπήκε ούτε αλλαγή, παρότι ήταν φανερό από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως οι Πειραιώτες είχαν τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.

Ο Αργεντινός είναι φανερό από την αρχή της σεζόν ότι δε λογίζεται ως βασικός από τον προπονητή του, ωστόσο ο Πορτογάλος φρόντισε να του το ...θυμίσει και κόντρα στην ΑΕΚ. Γι΄ αυτό, λοιπόν, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στο Λιμάνι ο έμπειρος μέσος, που έχει και ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο (πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ).

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο "μήνυμα" του Σίλβα ήταν για τον Καπίνο, ο οποίος από βασικός στο Κύπελλο, έμεινε στον τελικό εκτός αποστολής, καθώς δεν χώραγε λόγω των μικρών που έπρεπε να είναι στην αποστολή. Και μπορεί να γράφεται γενικώς πως αυτό έγινε μετά από συνεννόηση με τον προπονητή και ..."όλα καλά", ωστόσο η κίνηση του Πορτογάλου, δείχνει ξεκάθαρα πως ακόμα δεν πιστεύει τον Έλληνα πορτιέρο για βασικό.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να διαρρέουν πως εφόσον φύγει ο Ρομπέρτο, ο Καπίνο θα υπολογίζεται ως πρώτος πορτιέρο, ωστόσο ο Πορτογάλος έχει διαφορετική άποψη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, αναμένεται να ζητήσει την έλευση ενός πρωτοκλασάτου γκολκίπερ, που θα θεωρείται βασικός ενόψει της νέας σεζόν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί ο Μάρκο Σίλβα δε βάζει τον Καμπιάσο 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags