Facebook Pixel Αυτόν "διώχνει" από τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας!
| 2016-05-25 23:15:00

Αυτόν "διώχνει" από τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας!

Αυτόν "διώχνει" από τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας!

Ο Πορτογάλος είναι η πρώτη μεταγραφή των Ερυθρολεύκων, ωστόσο η άφιξή του θα συνδυαστεί με μία αποχώρηση και μία μεγάλη πώληση! Aποκλειστικό στο SportDog...

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, καθώς πριν καν μπει ο Ιούνιος, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Σεβίλλης.

Ο Πορτογάλος άσος, παρότι δε θεωρούταν από τα βασικά γρανάζια στην ομάδα του Έμερι, πρόκειται για μία εξαιρετική λύση και για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται για να δώσει σημαντικές βοήθειες και να καλύψει αρκετά κενά.

Η κανονική του θέση είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, ωστόσο μπορεί με σχετική άνεση να αγωνιστεί τόσο στα αριστερά της άμυνας όσο και ως χαφ, αλλά και εξτρέμ (η πρώτη θέση που έπαιξε στην καριέρα του).

Ο Φιγκέιρας, άλλωστε, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε ζητήσει την απόκτησή του από τη διοίκηση και η επιθυμία του έγινε πράξη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο νεαρός άσος πάντως, παρά τα όσα κυκλοφόρησαν αρχικά, δεν είναι σίγουρο πως ήρθε στο Λιμάνι για να μένει στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος δεν προορίζεται για αντι-Σαλίνο και είναι αποφασισμένος να κερδίσει φανέλα βασικού, ενώ πιθανότατα το έργο του θα γίνει αρκετά πιο εύκολο, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται μία μεγάλη πώληση στη θέση του. 

Αναφερόμαστε στην υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος παρότι αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, το όνομα του βρίσκεται από τον περασμένο Γενάρη στο μπλοκάκι πολλών καλών ομάδων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ασχολήθηκε σοβαρά μαζί του ακόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός άσος είχε δύο γεμάτες σεζόν στο Λιμάνι και με τις εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτιάξει ένα πολύ γερό βιογραφικό, το οποίο και θα …πλασαριστεί από τους μάνατζερ και το φετινό καλοκαίρι σε αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την ελπίδα πως θα βρεθεί το "πορτοφόλι" για να τα σκάσει στον Ολυμπιακό.

Επίσης, η απόκτηση του Φιγκέιρας κάνει πιο εύκολη για τους Πειραιώτες και την πώληση του Μαζουακού, καθώς με τον Πορτογάλο μπακ απ και για τα δεξιά, θα χρειαστεί να αποκτηθεί μόνο ένα καλός παίκτης, που θα έρθει αμέσως για βασικός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προβάρει τα ...πράσινα ο Κολοβός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags