Facebook Pixel Νέα συνάντηση Μαρινάκη - Τίγρη για τη συμμαχία!!!
| 2016-06-01 10:30:00

Νέα συνάντηση Μαρινάκη - Τίγρη για τη συμμαχία!!!

Νέα συνάντηση Μαρινάκη - Τίγρη για τη συμμαχία!!!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης συνεχίζει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επανασύνδεση των ηγετών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. To δεύτερο ραντεβού και γιατί ψήνουν συνεργασία! 

Όταν αποκαλύψαμε, πρώτοι εδώ στο SportDog, ότι γίνονται προσπάθειες να τα βρουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάποιοι οπαδοί, που δεν είχαν καμία σοβαρή πληροφόρηση, έγραφαν στα σχόλια ό,τι τους έρθει, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το οπαδικό τους "εγώ".

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν αποφασίσει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, να τα βρουν μεταξύ τους, με στόχο κοινές επιχειρηματικές δράσεις, κάποιοι που νομίζουν ότι είναι "έξυπνοι" προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι οι δυο άνδρες δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ, ότι δεν τους ενδιαφέρει καμία επιχειρηματική δράση και ότι η συμπεριφορά των δυο ιδιοκτητών, πριν και ειδικά μετά τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ, δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά!

Χθες, λοιπόν, ο Κυριάκος Θωμαϊδης, στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Σπορ FM, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν πρόσφατα οι δυο τους! Η συνάντηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν κατέληξε σε συμφωνία, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, λέει το δικό μας ρεπορτάζ, γιατί από τότε υπήρξαν νέες συνεννοήσεις και επικοινωνίες λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου!

Το εντυπωσιακό είναι ότι η είδηση της συνάντησης του Μαρινάκη με τον Μελισσανίδη δε διαψεύστηκε από κανέναν. Ούτε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ούτε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και δεν υπήρξε διάψευση για να μη χαλάσει το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών που πάει να δημιουργηθεί με τις συναντήσεις και τους χαμηλούς τόνους.

Το ξαναγράψαμε: Το επιχειρηματικό συμφέρον και των δυο ανδρών, σε σχέση με το λιμάνι του Πειραιά, τους Κινέζους του ΟΛΠ και της COSCO, σε συνδυασμό με τις μετοχές των εταιρειών τους στον Nasdaq, είναι πολύ μεγαλύτερο από την προσέγγιση που έχουν διάφοροι φίλαθλοι με παρωπίδες.

Κι αυτό είναι το σωστό εδώ που τα λέμε. Οι επιχειρηματίες πρώτα κοιτάζουν το συμφέρον και το πορτοφόλι τους και μετά όλα τα άλλα. Αυτή είναι η αλήθεια και επειδή στη νέα οικονομική πραγματικότητα θα δημιουργηθούν απίθανες συμμαχίες και περίεργα deals, όλα είναι πιθανό από εδώ και πέρα να συμβούν. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags