Facebook Pixel Έξω φρενών ο Βέλλιος! Ποια Νότιγχαμ; Εκεί θα πάει!
| 2016-06-03 14:00:00

Έξω φρενών ο Βέλλιος! Ποια Νότιγχαμ; Εκεί θα πάει!

Έξω φρενών ο Βέλλιος! Ποια Νότιγχαμ; Εκεί θα πάει!

Έξαλλος ο διεθνής άσος με τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει κλείσει στην αγγλική ομάδα! Tι λέει το περιβάλλον του και πού θέλει να παίξει μπάλα; Aποκλειστικό ρεπορτάζ!
 

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις πληροφορίες που θέλουν τον Απόστολο Βέλλιο να έχει κλείσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε πως ο Ηρακλής τα βρήκε με την αγγλική ομάδα για να παραχωρήσει τον παίκτη έναντι 1,2 εκ. ευρώ, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει η έγκριση του παίκτη. Τι λέει, όμως, γι΄ αυτό η πλευρά του ποδοσφαιριστή;

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός για τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα. Γιατί από το περιβάλλον του διεθνούς φορ λέγεται ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας. Ο παίκτης κατέχει, ως γνωστόν, το 20% των δικαιωμάτων του, οπότε θα έπρεπε να γνωρίζει αν όντως υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στον Γηραιό για την απόκτησή του.

Αντιθέτως, ο Απόστολος Βέλλιος έχει προτεραιότητα τη μεταγραφή του στη Γερμανία και εκεί κάνει τις κινήσεις του, ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος. Ο Έλληνας ατζέντης έχει πολλές άκρες στη συγκεκριμένη χώρα και εκτιμάται πως μπορεί να βρει καλή ομάδα για τον γκολτζή του Ηρακλή. Είναι, άλλωστε, επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, οπότε δε φαίνεται να ισχύουν ούτε οι πληροφορίες που διέρρευσαν ότι ο παίκτης ψάχνεται να επιστρέψει στην Αγγλία.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται πολύ έντονα για τον Απόστολο Βέλλιο, έχει ένα θεωρητικό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού, ο οποίος επίσης έχει δείξει ότι θέλει τον παίκτη, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι, λόγω του ότι ο  Έλληνας άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει μπάλα στο εξωτερικό.

Από την άλλη, δεν είναι απίθανο όντως ο Ηρακλής να έχει κάνει επαφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Έλληνα φορ, ωστόσο με τη μη σύμφωνη γνώμη του παίκτη είναι αδύνατον να προχωρήσει κάτι. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε από τον Ηρακλή, ούτε κι από την αγγλική ομάδα, για ενδιαφέρον...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags