Facebook Pixel Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" τής ΑΕΚ με Κετσπάγια!
| 2016-06-06 12:00:00

Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" τής ΑΕΚ με Κετσπάγια!

Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" τής ΑΕΚ με Κετσπάγια!

Μπορεί το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού να μην προκαλεί τον τρελό ενθουσιασμό στους οπαδούς της ΑΕΚ, ωστόσο η μεταγραφή που θα ακολουθήσει σίγουρα θα ...τρελάνει κόσμο!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος προπονητής τής ΑΕΚ και σίγουρα η απρόσμενη επιλογή αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν προκάλεσε και μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Μπορεί ο Γεωργιανός τεχνικός να έχει σημαντικές εμπειρίες στους πάγκους και να έχει δοξαστεί ως παίκτης με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ωστόσο δε θεωρείται τοπ όνομα και είναι επόμενο να μην κάνει το αναμενόμενο "γκελ" στους οπαδούς.

Ωστόσο, ο ηγέτης τής Ένωσης ετοιμάζεται να "φτιάξει" το κλίμα μετά την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια, με μία σούπερ μεταγραφή, η οποία από τη μία θα "ζεστάνει" για τα καλά τους φιλάθλους και από την άλλη θα αποτελεί το καλύτερο πρώτο "δώρο" στον νέο προπονητή.

Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, για τον οποίο λέγεται ότι η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες ώρες δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Η Ένωση θέλει να συνδυάσει την πρόσληψη του Γεωργιανού τεχνικού με την απόκτηση του Έλληνα γκολτζή, προκειμένου να στείλει το ...μήνυμα ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει φέτος δυνατές κινήσεις και πως θα στηρίξει την επιλογή του νέου προπονητή με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο φορ του Ηρακλή είναι δεδομένα μία τέτοια περίπτωση, καθώς ήταν εκ των κορυφαίων επιθετικών του περασμένου πρωταθλήματος και η απόκτησή του από την ΑΕΚ θα είναι σίγουρα μεγάλη επιτυχία, από τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags