Facebook Pixel Αυτόν θέλει σαν τρελός από Ολυμπιακό ο Κετσπάγια!
| 2016-06-08 13:15:00

Αυτόν θέλει σαν τρελός από Ολυμπιακό ο Κετσπάγια!

Αυτόν θέλει σαν τρελός από Ολυμπιακό ο Κετσπάγια!

Πολλά ονόματα έχουν γραφτεί ότι ετοιμάζεται να φέρει στην ΑΕΚ ο Γεωργιανός, ωστόσο η μεγάλη "καψούρα" του είναι στους Πειραιώτες! Δύσκολη (έως αδύνατη) η περίπτωσή του...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τρέχει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν και μάλιστα παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες εισηγήσεις του στη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας.

Τα ονόματα που κυκλοφορούν είναι αρκετά και προέρχονται κυρίως από το κυπριακό πρωτάθλημα, το οποίο ο Γεωργιανός τεχνικός γνωρίζει αρκετά καλά.

Πάντως, η μεγάλη "καψούρα" του Τιμούρ Κετσπάγια, που θα ήθελε να φέρει σαν τρελός στην Ένωση, ανήκει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό!

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έκανε σούπερ σεζόν στον ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του Γεωργιανού τεχνικού και αναμένεται να επιστρέψει φέτος στο ρόστερ των Ερυθρολεύκων.

Ο Έλληνας εξτρέμ αποτελεί μεγάλη συμπάθεια του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα έκανε τα πάντα για να τον κλέψει από τον Πειραιά. Βέβαια, υπάρχουν μεγάλες και μάλλον ανυπέρβλητες δυσκολίες για συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο παίκτης επιστρέφει με φιλοδοξίες στο Λιμάνι και αναμένεται να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αν, βέβαια, κοπεί από τον από Μάρκο Σίλβα, όπως συνέβη και πέρυσι, τίποτα δε θα μπορούσε να αποκλεισθεί, μιας και ο παίκτης προφανώς θα ζητήσει την ελευθερία του για να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του και όχι να δοθεί εκ νέου δανεικού.

Σε αυτό το ενδεχόμενο ενδεχομένως να ποντάρει ο Τιμούρ Κετσπάγια που έτσι κι αλλιώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παίκτη και θα μπορούσε να του στείλει ένα μήνυμα του στυλ: "αν δε σε υπολογίζουν στον Ολυμπιακό, εγώ σε περιμένω στην ΑΕΚ".

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίσαμε αυτό το σενάριο δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Γιατί ακόμα κι αν θεωρητικά ο Μάρκο Σίλβα δε συμπεριλάβει στα πλάνα τον Έλληνα άσο, τότε στον Ολυμπιακό θα κινηθούν αναλόγως για μην καταλήξει ο παίκτης σε ανταγωνίστρια ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τελείωσε" πρωτοκλασάτο άσο της ΑΕΚ ο Κετσπάγια! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags