Facebook Pixel Έτσι "απαντάει" ο Αλαφούζος στη "χυλόπιτα" Κονέ!
| 2016-06-20 10:15:00

Έτσι "απαντάει" ο Αλαφούζος στη "χυλόπιτα" Κονέ!

Έτσι "απαντάει" ο Αλαφούζος στη "χυλόπιτα" Κονέ!

"Τρελαμένο" το αφεντικό του Παναθηναϊκού, μετά το "όχι" του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ετοιμάζει τρελή ρελάνς και "τα σκάει" για άλλον διεθνή άσο! Ο SportDog αποκαλύπτει...

Στον Παναθηναϊκό δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την εξέλιξη στην υπόθεση Κονέ, καθώς θεωρούσαν ότι η μεταγραφή βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο. Ο παίκτης, όμως, ήταν ξεκάθαρος στις μεταμεσονύχτιες δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γυρίσει στην Ελλάδα.

Πλέον, οι Πράσινοι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και μετά το ναυάγιο με τον Κονέ, ετοιμάζουν μεγάλη ρελάνς, προκειμένου να καλύψουν και την επικοινωνιακή ήττα με τον Έλληνα άσο.

Στο Τριφύλλι, λοιπόν, ετοιμάζονται πλέον να πραγματοποιήσουν γερό μπάσιμο για τον έτερο κορυφαίο στόχο του Αντρέα Στραματσόνι, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος σε αντίθεση με τον Κονέ, είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, αρκεί να καλυφθεί οικονομικά.

Οι Πράσινοι σκοπεύουν αυτή τη φορά να κινηθούν πολύ πιο δυναμικά, έτσι ώστε να κλείσουν τον παίκτη και να μη συμβεί κάτι ανάλογο με τον Κονέ.

Μάλιστα, υπάρχει πρόθεση από την "πράσινη" διοίκηση να γίνει η οικονομική υπέρβαση και να αποκτηθεί ο Χριστοδουλόπουλος, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη στη Βερόνα, το οποίο ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags