Facebook Pixel Τα πήρε ο Τίγρης! Έτσι απαντάει στην αρπαγή Λαΐφη!
| 2016-06-28 12:45:00

Τα πήρε ο Τίγρης! Έτσι απαντάει στην αρπαγή Λαΐφη!

Τα πήρε ο Τίγρης! Έτσι απαντάει στην αρπαγή Λαΐφη!

Οργισμένος με την κίνηση του Ολυμπιακού να κλέψει τον Κύπριο παίκτη παρουσιάζεται ο ηγέτης της «Ένωσης», που είναι έτοιμος να πάρει τη δική του, αλά ...Μπακασέτα, εκδίκηση!

Σαν κεραυνός έσκασε στην ΑΕΚ η είδηση ότι ο Ολυμπιακός "έκλεισε" τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, έναν παίκτη που δεδομένα αποτελούσε διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια και η Ένωση είχε καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να τον αποκτήσει.

Γιατί δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι έχασαν έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά πολύ περισσότερο ότι η ομάδα δέχθηκε ένα σημαντικό επικοινωνιακό "χτύπημα" από τους Ερυθρόλευκους. Κάτι που, φυσικά, εξόργισε αφάνταστα τον ηγέτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν πίστευε την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, το αφεντικό της ΑΕΚ δεν αναμένεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζεται να πάρει τη δική του "ρεβάνς". Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός πήρε την εκδίκησή του, με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, για την "κλοπή" του Τάσου Μπακασέτα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα που "έπληξε" σημαντικά την ΑΕΚ, μιας και όλα τα Μέσα παρουσίασαν την εξέλιξη με τον Κύπριο άσο ως ένα "κάζο" της Ένωσης από τους πρωταθλητές. 

Γι΄ αυτό ο Τίγρης είναι αποφασισμένος να "απαντήσει" προσεχώς μία δυνατή μεταγραφή που θα επισκιάσει την υπόθεση Λαΐφη, θα "φτιάξει" τον κόσμο της ομάδας που από χθες "βράζει" για τη συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά θα στείλει και το ανάλογο "μήνυμα" προς το Λιμάνι.

Ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με τις προθέσεις του αφεντικού της ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η Ένωση να κινηθεί μυστικά για κάποιον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Το έκανε μία φορά με τον Μπακασέτα και υπάρχει η εκτίμηση πως μπορεί να το ξανακάνει, ειδικά μετά απ΄ αυτό που έγινε με τον Κύπριο άσο.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επόμενων κινήσεων της διοίκησης της Ένωσης που εκτιμάται ότι μπορεί να εκπλήξουν...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πληροφορίες για μεταγραφή της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags