Facebook Pixel «Τρέμει» ο Καπίνο τον πορτιέρο που φέρνει ο Βίκτορ!
| 2016-06-28 22:15:00

«Τρέμει» ο Καπίνο τον πορτιέρο που φέρνει ο Βίκτορ!

«Τρέμει» ο Καπίνο τον πορτιέρο που φέρνει ο Βίκτορ!

Αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Eρυθρολεύκων όσον αφορά τον αντι-Ρομπέρτο! Τι ζήτησε ο νέος προπονητής της ομάδας; Πώς και γιατί επηρεάζει τον Έλληνα τερματοφύλακα;

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό, διέρρευσε από τον Πειραιά ότι η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή βασικό τερματοφύλακα και πως θα τον στηρίξει.

Ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Στέφανο Καπίνο, λέγοντας στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.

Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να παραλληλίσει την περίπτωση του 22χρονου γκολκίπερ με αυτή του Κώστα Φορτούνη. "Και ο Φορτούνης δεν θα ήταν ό,τι είναι σήμερα, αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε", είχε πει.

Είναι σαφές ότι στο Λιμάνι υπάρχει μεγάλη διάθεση να δοθεί εμπιστοσύνη στον νεαρό πορτιέρο. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο Στέφανο Καπίνο έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Και ο πλέον αδαής από ποδόσφαιρο γνωρίζει ότι όταν ένας τερματοφύλακας δεν έχει ανταγωνισμό στις προπονήσεις, τότε δεν έχει κίνητρο, με αποτέλεσμα να μη βγάζει τον καλύτερό του εαυτό, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας του.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και στον Ολυμπιακό, γι΄ αυτό αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση και στον "άσο". Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", η μεταγραφή τερματοφύλακα στον Πειραιά μάλλον θα προηγηθεί εκείνης του αριστερού μπακ. Μάλιστα, τα νέα δεδομένα θέλουν τους Ερυθρόλευκους να αποκτούν κίπερ ηλικιακά μεταξύ 25-30 χρόνων (όχι μεγαλύτερο) με σκοπό να ...πρεσάρει τον Καπίνο. Κι αυτό είναι κάτι που το έχει ζητήσει ο νέος προπονητής, Βίκτορ Σάντσεθ. 

Το θέμα, βέβαια, είναι πώς θα ανταπεξέλθει ο Έλληνας τερματοφύλακας σε αυτή την εξέλιξη. Θα φορμαριστεί για να γίνει το νούμερο "1" ή θα επηρεαστεί ψυχολογικά; Πάντως, την περυσινή σεζόν, όποτε κλήθηκε να αντικαταστήσει τον μεγάλο Ρομπέρτο, φάνηκε να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της διαδοχής... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags