Facebook Pixel Ξενέρωσε τον Βίκτορ και πωλείται! Έτοιμος διάδοχος!
| 2016-07-01 12:45:00

Ξενέρωσε τον Βίκτορ και πωλείται! Έτοιμος διάδοχος!

Ξενέρωσε τον Βίκτορ και πωλείται! Έτοιμος διάδοχος!

Αν και 11δάτος, απογοήτευσε με την ...αδιαφορία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον Ισπανό, ο οποίος εγκρίνει την παραχώρησή του! Ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης;

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Βίκτορ Σάντσεθ στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Ο Ισπανός τεχνικός αξιολόγησε το ρόστερ που έχει στα χέρια του και πλέον είναι έτοιμος να κάνει τις προτάσεις του στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών αναμένεται να εισηγηθεί εκτός από μεταγραφές και την παραχώρηση κάποιων παικτών που δεν τον ικανοποίησαν, ή να ανάψει το πράσινο φως για την πώλησή τους, αν και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι ανήκει και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αν και θεωρείται βασικός, παρουσίασε κακό πρόσωπο αυτές τις μέρες στις προπονήσεις, ενώ και στο τελευταίο φιλικό με τη Βάκερ ήταν απογοητευτικός.

Ο Ισπανός, λοιπόν, δεν ...τρελαίνεται να κρατήσει τον συγκεκριμένο παίκτη και είναι πολύ πιθανό, μετά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά, να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Μάλιστα, η έγκυρη Gazzetta Dello Sport έγραψε πρόσφατα ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Ελβετό μέσο, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει πιο εύκολα στην πόρτα της εξόδου τον παίκτη.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να πουλάει τα πάντα στη σωστή τιμή και δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη αν κρίνει ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του δεν τον ικανοποιεί.

Όπως και να έχει, ο Βίκτορ φαίνεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Παϊτίμ Κασάμι κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έχει επιστρέψει στην ομάδα και είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής στην προετοιμασία.

Ο Έλληνας άσος έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή του και, μάλιστα, εκτιμάται ότι θα είναι αυτός που θα παίξει δίπλα στον Μιλιβόγιεβιτς στα ματς των προκριματικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: "Πάρτε κι αυτόν από τον Παναθηναϊκό"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags