Facebook Pixel Απίστευτο: Αυτή "έστειλε" τον Τζέιμς στο Τριφύλλι!
| 2016-07-03 21:30:00

Απίστευτο: Αυτή "έστειλε" τον Τζέιμς στο Τριφύλλι!

Απίστευτο: Αυτή "έστειλε" τον Τζέιμς στο Τριφύλλι!

Ποιος ήταν ο απροσδόκητος σύμμαχος του ΠΑΟ στις προσπάθειες για την απόκτηση του Αμερικανού και ποιος ήταν ο απαράβατος όρος που έβαλε ο παίκτης για να συμφωνήσει; 

Η απόκτηση του Μάικ Τζέιμς από τον Παναθηναϊκό αποτελεί δεδομένα πολύ μεγάλη επιτυχία για τους Πράσινους, καθώς στο Τριφύλλι είχαν να ανταγωνιστούν κι άλλες ομάδες, οι οποίες πρόσφεραν περισσότερα χρήματα στον Αμερικανό γκαρντ.

Η Γαλατασαράι ήταν μία απ΄ αυτές που έδιναν στον πρώην άσο της Λαμποράλ υψηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα οι Τούρκοι έφτασαν μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον παίκτη, ωστόσο οι Πράσινοι είχαν στη συγκεκριμένη περίπτωση έναν... απροσδόκητο σύμμαχο που σίγουρα βοήθησε για να καταλήξει τελικά ο Μάικ Τζέιμς στο Τριφύλλι.

Ο λόγος για τη μητέρα του Αμερικανού γκαρντ, η οποία φρόντισε να αποτρέψει τον γιο της να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία, μετά και το τελευταίο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη. Προφανώς η μητέρα του παίκτη φοβήθηκε για τον γιο της, λέγοντάς του ότι στη συγκεκριμένη χώρα τα πράγματα είναι επικίνδυνα και πως η προοπτική της Ελλάδας θα ήταν σαφώς μια πιο ασφαλή επιλογή για την καριέρα του.

Κάπως έτσι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος υπεραγαπά τη μητέρα του και σπάνια της χαλάει χατίρι, απέρριψε τη μεταγραφή στην Τουρκία και τη χρυσή πρόταση της Γαλατά, εξετάζοντας πολύ ζεστά την προσφορά του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού μόνο εύκολες δεν ήταν, καθώς αν και υπήρχε κατ΄ αρχήν συμφωνία στις απολαβές του παίκτη, εν συνέχεια προέκυψε πρόβλημα με ΝΒΑ buy out που ζήτησε ο Αμερικανός, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει για τον μαγικό κόσμο, αν και εφόσον προκύψει ενδιαφέρον.

Αυτό ήταν και το μοναδικό σημείο διαφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και ικανό να τίναζε στον αέρα τη μεταγραφή. Τελικά, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έκανε πίσω, δέχθηκε τον όρο του παίκτη και εντέλει έκλεισε το μεγάλο deal.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags