Facebook Pixel Νέα εξέλιξη και ...ανατροπή στο σήριαλ Μπουρούση!
| 2016-07-03 22:45:00

Νέα εξέλιξη και ...ανατροπή στο σήριαλ Μπουρούση!

Νέα εξέλιξη και ...ανατροπή στο σήριαλ Μπουρούση!

Ποιο είναι το τελευταίο και ενδεχομένως καθοριστικό επεισόδιο στην περιβόητη υπόθεση του διεθνούς σέντερ; Τι προέκυψε και πώς επηρεάζει τον Παναθηναϊκό; Αποκάλυψη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά τις μεταγραφές του, καθώς ήδη ανακοίνωσε τους Σίγκλετον και Τζέιμς, ενώ επόμενος στόχος είναι η απόκτηση σέντερ. Στο Τριφύλλι έχουν ως πρώτο όνομα στη λίστα τον Γιάννη Μπουρούση, στον οποίο ήδη έχουν κάνει μία εξαιρετική πρόταση, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη.

Ο Έλληνας σέντερ στην πρώτη του επαφή με τους Πράσινους ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι το NBA, αφού θέλει να κυνηγήσει το θαύμα και να κάνει το άλμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μάλιστα, ο "Μπούρου" έβλεπε ότι υπήρχε προοπτική να γίνει κάτι με τους Γουίζαρντς, όμως τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε, αφού η ομάδα της Ουάσιγκτον απέκτησε τον Ιάν Μαϊνμί, μία εξέλιξη που θεωρήθηκε από πολλούς ως θετική, ώστε να πει πιο σύντομα το "ναι" ο παίκτης στον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή μόνο υπέρ του Τριφυλλιού δεν είναι. Γιατί μπορεί οι Γουίζαρντς να βγήκαν από τη μέση, ωστόσο υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες του NBA που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Εθνικής.

Ο παίκτης έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού από ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυνανικό τους και σίγουρα αυτή η εξέλιξη μόνο θετική δεν είναι για τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχει ενδιαφέρον από το NBA και μάλιστα ζεστό για τον διεθνή σέντερ, θεωρείται απίθανο να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης έχει ξακαθαρίσει ότι θέλει να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο.     

Πάντως, οι Πράσινοι έχουν έτοιμη λύση στην -πολύ πιθανή πλέον- αρνητική απάντηση του Γιάννη Μπουρούση, με τον Ίαν Βουγιούκα να περιμένει στάντ μπάι και στην ουσία να έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο: Αυτή "έστειλε" τον Τζέιμς στο Τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags