Facebook Pixel Πολύ άσχημα νέα για τον Καπίνο στον Ολυμπιακό!
| 2016-07-10 13:30:00

Πολύ άσχημα νέα για τον Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Πολύ άσχημα νέα για τον Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Μπορεί η σεζόν που έρχεται να έμοιαζε ιδανική για να δείξει ο Έλληνας γκολκίπερ το ταλέντο του, αλλά τα πράγματα φαίνεται ότι εξελίσσονται πια εντελώς διαφορετικά...

Η φυγή του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό άνοιξε το δρόμο στον Στέφανο Καπίνο να γίνει πρώτος τερματοφύλακας στην ομάδα. Αυτό έδειχνε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός επί Μάρκο Σίλβα, αυτό είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ετήσιο συνέδριο της Θύρας 7. Θυμίζουμε τα λόγια του προέδρου των Ερυθρολεύκων...

"Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν. Και ο Φορτούνης θα ήταν ότι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε;".

Η άφιξη, ωστόσο, του Βίκτορ φαίνεται ότι άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ισπανός προπονητής τσέκαρε για λίγο διάστημα τον Στέφανο Καπίνο και προφανώς έκρινε ότι ο νεαρός γκολκίπερ δεν μπορεί να σηκώσει ακόμα το βάρος της αντικατάστασης του μεγάλου Ρομπέρτο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός κόουτς ζήτησε αντί να αποκτηθεί έμπειρος γκολκίπερ, όπως αρχικά είχε αποφασίσει η "ερυθρόλευκη" διοίκηση, να αποκτηθεί νεαρός και ταλαντούχος πορτιέρο, ο οποίος θα είναι κοντά στην ηλικία του Στέφανο Καπίνο και θα μπορεί να τον ...πρεσάρει. Μία εξέλιξη που είχε αποκαλύψει ο SportDog, από τις 28/6, σε θέμα με τίτλο "Τρέμει ο Καπίνο τον πορτιέρο που φέρνει ο Βίκτορ!".

Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς, με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην απόκτηση του 23χρονου Νίκολα Λεάλι, πραγματοποιώντας, μάλιστα, ένα εξαιρετικό deal με τη Γιουβέντους. Και είναι πρόδηλο, βεβαίως, ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην Ιταλία, για να αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα που θα κάθεται στον πάγκο.

Είναι κοινό μυστικό στου Ρέντη ότι ο Ιταλός γκολκίπερ προορίζεται για βασικός από τον Βίκτορ και πως ο Στέφανο Καπίνο θα λογίζεται και τη νέα σεζόν ως αναπληρωματικός. Μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Έλληνα πορτιέρο που προφανώς δεν περίμενε, ενώ επιβεβαιώνεται και από τα τελευταία αποθεωτικά "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ από την "πρώτη" του Νίκολα Λεάλι.

Τα Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό εγκωμιάζουν το Ιταλό πορτιέρο για τις... απογειώσεις του στην πρώτη προπόνηση, προβλέποντας, μάλιστα, ότι σύντομα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του. Κι αυτό προφανώς δε θα συνέβαινε αν όντως ο Βίκτορ δεν τον υπολόγιζε για το No1. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags