Facebook Pixel Έτσι απαντάει ο Ολυμπιακός στη βόμβα Μπουρούση!
| 2016-07-13 10:15:00

Έτσι απαντάει ο Ολυμπιακός στη βόμβα Μπουρούση!

Έτσι απαντάει ο Ολυμπιακός στη βόμβα Μπουρούση!

Η απόκτηση του Έλληνα σέντερ από τον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει πάταγο σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι τη νέα σεζόν θα έχουν καλύτερο ψηλό!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ίσως τη μεταγραφή της χρονιάς στην Ευρώπη, προσφέροντας 2,5 εκατ. ευρώ και διετές συμβόλαιο στον Γιάννη Μπουρούση.

Η προσθήκη του Έλληνα σέντερ ισχυροποιεί σημαντικά την ομάδα του Τριφυλλιού, που έχει βάλει στόχο, όπως φαίνεται, τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή τόσο στην Α1 όσο και στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Γιάννης Μπουρούσης παρουσιάζεται από τους Πράσινους και γενικά από τον Τύπο ως "ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη", δεν ηχεί καθόλου καλά στα αυτιά του "αιωνίου" αντιπάλου.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν σχολιάσει επίσημα τη συγκεκριμένη κίνηση του Παναθηναϊκού και ούτε πρόκειται να το κάνουν, ωστόσο άνθρωποι που βρίσκονται αρκετά κοντά στην ομάδα θεωρούν υπερβολικά τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον Έλληνα σέντερ.

Μάλιστα, υποστηρίζουν από το Λιμάνι ότι τον κορυφαίο ψηλό τον διαθέτει ο Ολυμπιακός και πρόκειται για τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος, όμως, πέρυσι δεν κατάφερε να δείξει τις μεγάλες του ικανότητες, καθώς στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του.

Υπάρχει η άποψη ότι ο Αμερικανός σέντερ, όντας απόλυτα υγιής, θα κάνει τη νέα σεζόν φοβερά πράγματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ οι δυνατότητές του θα φανούν και στις κόντρες που αναμένεται να έχει στο παρκέ με τον Γιάννη Μπουρούση. Εκεί όπου θα διαπιστωθεί και ποιος από τους δύο σέντερ των δύο "αιωνίων" υπερισχύει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags