Facebook Pixel Έγινε η συνάντηση και έκλεισε το deal εκατομμυρίων!
| 2016-07-16 12:15:00

Έγινε η συνάντηση και έκλεισε το deal εκατομμυρίων!

Έγινε η συνάντηση και έκλεισε το deal εκατομμυρίων!

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αφού πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού, στο οποίο φαίνεται πως συμφωνήθηκε μία πώληση-έκπληξη!

Εβδομάδα σημαντικών μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι εκτιμούν ότι μπορεί να "σκάσει" πρόταση για παίκτη της ομάδας, ο οποίος είναι στη "μαύρη λίστα" του Βίκτορ και δεν πρόκειται για τον Μαζουακού. Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, τότε θα γίνει άμεσα κίνηση για τον διάδοχο του ποδοσφαιριστή.  

Ο λόγος για τον Ντουρμάζ, ο οποίος μπορεί πέρυσι στο πρώτο μισό της σεζόν να κέρδισε τις εντυπώσεις, ωστόσο το κλείσιμο της χρονιάς και η απουσία του από τα τελευταία ματς, έχει "χαλάσει" την εικόνα του και γι΄ αυτό οι πρωταθλητές δεν είναι πλέον αρνητικοί στην παραχώρησή του. Άλλωστε, εκτιμούν πως για τον Σουηδό, που έπαιξε και στο Euro, μπορεί να έρθει μία πολύ καλή πρόταση, 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, για την υπόθεση του Ντουρμάζ φαίνεται πως συζήτησαν ήδη ο ιδιοκτήτης της Μπεσίκτας, Ορμάν Φικρέτ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε πρόσφατη συνάντησή τους. Οι δύο ισχυροί άνδρες προφανώς μίλησαν για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Αυγούστου, όμως η κουβέντα δεν έμεινε εκεί, με τις πληροφορίες να λένε ότι είναι πολύ πιθανό να προέκυψε και συμφωνία για τον Σουηδό άσο.

Εξάλλου, ο Ντουρμάζ ενδιαφέρει την Μπεσίκτας από πέρυσι και ο τουρκικός σύλλογος είναι θετικός να κάνει νέα κρούση για να τον φέρει πίσω στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός συζητάει την πώλησή του και οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να τον ικανοποιήσουν. 

Εφόσον, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι βρουν αυτά τα χρήματα από τον Σουηδό άσο, τότε υπάρχει πρόθεση να επενδυθούν άμεσα ένα μέρος (τουλάχιστον) από αυτά, ώστε να έρθει εξτρέμ που θα προλάβει να παίξει στα προκριματικά της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός απογοήτευσε στο φιλικό του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags