Facebook Pixel «Πρόκριση με... Στιλ»
| 2016-07-29 19:00:00

«Πρόκριση με... Στιλ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Πρόκριση με... Στιλ»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ στον Sportdog για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ. Ποιες συμβουλές δίνει για τη ρεβάνς της Σουηδίας και πως είδε τον τερματοφύλακα των "πρασίνων".

Το 1-0 απέναντι στην ΑΪΚ έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στον Παναθηναϊκό ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης της επόμενης Πέμπτης. Για να έρθει όμως η πολυπόθητη πρόκριση, πρέπει οι «πράσινοι» να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να εμφανιστούν με πλάνο στη Σουηδία. Αυτό παραδέχτηκε ο Γιόζεφ Βάντσικ μιλώντας στον Sportdog για την εμφάνιση του «τριφυλλιού».

«Ο Παναθηναϊκός έχει καινούριους παίκτες, οι οποίοι θέλουν λίγο καιρό ακόμα προκειμένου να προσαρμοστούν στην ομάδα. Είδα όμως ότι όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και η σκέψη της ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι. Μακάρι να περάσει στον επόμενο γύρο και σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνεται», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πολωνού παλαίμαχου τερματοφύλακα των “πρασίνων”, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του συμβουλές ενόψει της ρεβάνς.

«Πρέπει να παίξουν καλή άμυνα και να κρατήσουν μπάλα. Ιδιαίτερα οι έμπειροι παίκτες της ομάδας που ξέρουν μπάλα πρέπει να κρατήσουν την ομάδα όρθια και να οργανώσουν όπως πρέπει το παιχνίδι της. Δηλαδή να υπάρξει ηρεμία και περιορισμός των λαθών. Με δεδομένο, ότι το πρώτο ματς ήταν νικητήριο για εμάς, νομίζω ότι η πρόκριση είναι ήδη στα πόδια του Παναθηναϊκού. Οπότε αν εφαρμόσουν αυτά θα προκριθεί», τόνισε.

Ο Γιόζεφ Βάντσικ δεν ήθελε να ξεχωρίσει κάποιον από τις προσθήκες της ομάδας την καλοκαιρινή περίοδο. «Είναι νωρίς να κρίνουμε. Ο Παναθηναϊκός έκανε σίγουρα ποιοτικές προσθήκες. Τα συμπεράσματα όμως θα τα βγάλουμε στη συνέχεια», είπε .

Όσον αφορά την εμφάνιση του Λουκ Στιλ, ο Πολωνός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Άγγλου. «Ήταν πολύ καλός. Έβγαλε δύο πολύ δύσκολες φάσεις και έδειξε μεγάλη διάθεση να ανεβεί επίπεδο φέτος», κατέληξε.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags