Facebook Pixel Αποκλειστικό: Φεύγει άλλος πριν τον Κάτσε!
| 2016-07-29 22:05:00

Αποκλειστικό: Φεύγει άλλος πριν τον Κάτσε!

Αποκλειστικό: Φεύγει άλλος πριν τον Κάτσε!

Ο Έργκους Κάτσε εμφανιζόταν ως "φευγάτος" από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο άλλο βαρβάτο όνομα φαίνεται να είναι αυτό που θα αποχωρήσει πρώτο για το εξωτερικό! Το SportDog έχει το ρεπορτάζ!
 

Εδώ και λίγο καιρό, ΠΑΟΚ και Κάτσε παίζουν ενός είδους "κρυφτούλι" για το αν θα μείνει ο Αλβανός άσος στην ομάδα ή αν θα φέρει, τελικά, πρόταση για να αποχαιρετήσει την Τούμπα. Η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλήσει τον 23χρονο χαφ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει φθάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της.

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές απέρχουν αρκετά στο οικονομικό, με τους "ασπρόμαυρους" να αναμένουν τις εξελίξεις, έχοντας στα "σκαριά" συγκεκριμένη πρόταση προς τον Κάτσε για ανανέωση του συμβολαίου του. Πάντως, το όνομα του διεθνή Αλβανού είναι από τα πιο "καυτά" στην Ελλάδα και πολλοί στοιχημάτιζαν ότι αυτός θα ήταν ο επόμενος "βαρβάτος" παίκτης που θα αποχωρούσε από το πρωτάθλημα της Superleague.

Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει καθώς σύμφωνα με την στήλη Sportdog Penalty, τις τελευταίες ημέρες έχει βουίξει η πιάτσα ότι αυτός που θα κουνήσει πρώτος μαντήλι από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι ο Κάτσε, αλλά ένας παίκτης που ξεχώρισε με την παρουσία του την περσινή σεζόν και μάλιστα είναι Έλληνας!

Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη του Πανιωνίου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των "κυανέρυθρων", όντας ένας από τους καταλυτικότερους παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα στην έξοδο στην Ευρώπη, παρότι τελικά δεν κατάφερε να συμμετάσχει.

Ο 22χρονος μέσος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει για... Γερμανία μεριά, εξαργυρώνοντας την φοβερή σεζόν του με τον Πανιώνιο και αφήνοντας τον Κάτσε να... ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του! 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Της... Ελλάδος τα παιδιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags