Facebook Pixel Έτσι απαντάει ο Αλαφούζος! Σκάει «βόμβα» στον ΠΑΟ!
| 2016-08-11 11:00:00

Έτσι απαντάει ο Αλαφούζος! Σκάει «βόμβα» στον ΠΑΟ!

Έτσι απαντάει ο Αλαφούζος! Σκάει «βόμβα» στον ΠΑΟ!

Το αφεντικό της «πράσινης» ΠΑΕ σκοπεύει να καθησυχάσει τον κόσμο του Τριφυλλιού, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τον ιδανικότερο τρόπο! O Σκύλος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η είδηση που έσκασε χθες σχετικά με τη δέσμευση της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου ήταν λογικό να προκαλέσει ανησυχία στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αν και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ξεκαθάρισε τα πράγματα σε ανακοίνωσή του, ήταν επόμενο οι οπαδοί της ομάδας να ταράχτηκαν από τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως και να έχει, το αφεντικό του συλλόγου προτίθεται να απαντήσει με διάφορους τρόπους στον πόλεμο που ισχυρίζεται ότι δέχεται, ενώ όσον αφορά τα του Παναθηναϊκού, έχει πάρει απόφαση να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για να αποδείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και πως δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι, φυσικά, η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου και γι΄ αυτό είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν νέες κινήσεις από πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ και να αυξήσει τις πιθανότητες για επιτυχίες τη νέα σεζόν.

Η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τους Πράσινους, ωστόσο ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τελικά με τον Κροάτη στόπερ, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν ξανά πολύ σοβαρά μία ακόμα επιλογή για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ, τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνο, ο οποίος είναι φευγάτος από την Ουντινέζε και ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει όλο αυτό τον καιρό το "ψηστήρι" στον Έλληνα μέσο και προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Τριφυλλιού.

Αν, μάλιστα, οι Πράσινοι προκριθούν στους ομίλους του Europa League, θα μπορούν να δελεάσουν ακόμα περισσότερο τον διεθνή άσο με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με ένα καλύτερο συμβόλαιο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ παραμένει πολύ δύσκολη για το Τριφύλλι, ωστόσο υπάρχει πρόθεση να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να γίνει το "μπαμ" της τελευταίας στιγμής.

Εξάλλου, η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη εγνωσμένης αξίας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, θα προκαλέσει μεγάλο κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών, που γενικά πιστεύουν ότι η ομάδα που έχει φτιαχτεί φέτος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Και, φυσικά, μία τέτοια κίνηση θα αποδείξει εμπράκτως ότι ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα, είναι δίπλα της και την ενισχύει, κάνοντας μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις, για βρεθεί ξανά στην κορυφή, ανεξάρτητα απ΄ όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags