Facebook Pixel Κετσπάγια σε Τίγρη: "Αυτόν θέλω από Παναθηναϊκό"!
| 2016-08-24 12:45:00

Κετσπάγια σε Τίγρη: "Αυτόν θέλω από Παναθηναϊκό"!

Κετσπάγια σε Τίγρη: "Αυτόν θέλω από Παναθηναϊκό"!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: Ο προπονητής τής ΑΕΚ ζήτησε από τον Μελισσανίδη να του πάρει παίκτη από το «τριφύλλι»! Διαβάστε ποιος είναι!

Η ΑΕΚ ακόμα ψάχνεται για ενίσχυση και οι παίκτες που εξετάζονται τις τελευταίες μέρες είναι πολλοί.

Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ πρόσφατα συζητήθηκε πολύ έντονα μία περίπτωση από τη Super League, που παρουσιάζει, όμως, μεγάλες δυσκολίες.

Πρόκειται για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έχει αναδειχθεί από την Ένωση και παραχωρείται από τον Παναθηναϊκό.

Τον παίκτη φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θεωρεί ότι έχει πολλά προσόντα και πως μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Όπως γίνεται, όμως, αντιληπτό, είναι σχεδόν απίθανο οι Πράσινοι να παραχωρήσουν παίκτη στην ανταγωνίστρια ΑΕΚ, ενώ μία τέτοια κίνηση θα προκαλούσε πολλές αντιδράσεις.

Εξάλλου, στο Τριφύλλι θέλουν να βγάλουν λεφτά από το συγκεκριμένο παίκτη. Μπορεί η Λόκερεν να μη δίνει τις 250.000 ευρώ που θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά ακούγεται στην πιάτσα πως θα έρθει άμεσα πρόταση από άλλη βελγική ομάδα που θα ικανοποιεί τους Πράσινους.

Πάντως, αν ο παίκτης κατάφερνε να πάρει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό, τότε είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα έκανε κίνηση, μιας και, όπως προαναφέραμε, ο Έλληνας εξτρέμ κάνει "κλικ" στον προπονητή της ομάδας.

Οπότε, αν και εφόσον, ο παίκτης δεν πάει στο εξωτερικό και δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται από τους Πράσινους, τίποτα δε θα μπορούσε να αποκλεισθεί για την ΑΕΚ. Αν και μάλλον το συγκεκριμένο σενάριο θεωρείται, τη δεδομένη στιγμή, ανέφτικτο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Εξυπνος ο Μανωλάς, θα παραιτηθεί, θα φύγει μόνος"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags