Facebook Pixel Tον έκοψε ο Ολυμπιακός και ετοιμάζεται να πάει ΑΕΚ!
| 2016-08-26 22:00:00

Tον έκοψε ο Ολυμπιακός και ετοιμάζεται να πάει ΑΕΚ!

Tον έκοψε ο Ολυμπιακός και ετοιμάζεται να πάει ΑΕΚ!

Μπορεί στο Λιμάνι να μην τους έκανε, ωστόσο στην Ένωση τον θεωρούν παίκτη εγνωσμένης αξίας που μπορεί να κάνει τη διαφορά! Γι αυτό, άλλωστε, του προσφέρουν απίστευτα λεφτά!

Μεταγραφική κλοπή ή μεταγραφή φιάσκο; Ολυμπιακός και ΑΕΚ παρουσιάζουν διαφορετικά την περίπτωση ενός έμπειρου αν μη τι άλλο ποδοσφαιριστή που μάλλον θα μας απασχολήσει πολύ τη φετινή. Ο παίκτης μέσα σε λίγες ώρες ...άλλαξε φανέλα και από τα ερυθρόλευκα προβάρει τα κιτρινόμαυρα! Ποιος είναι και πώς έχει το στόρι; 

Αναφερόμαστε στον Τζολεόν Λέσκοτ, ο οποίος αν και απασχόλησε πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες τον Ολυμπιακό, όλα δείχνουν πως καταλήγει στην ΑΕΚ, με την οποία ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία.  

Ο 34χρονος Άγγλος στόπερ, που έψαχνε ομάδα εκτός Αγγλίας μετά την καταστροφική σεζόν και τον υποβιβασμό με την Άστον Βίλα, προτάθηκε αρχικά στους Πειραιώτες, ωστόσο μόλις είδε ότι η υπόθεση καταλήγει σε ναυάγιο, ξεκίνησε τις επαφές με την ΑΕΚ, η οποία έψαχνε μία δυνατή προσθήκη για τα στόπερ.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί ο Ολυμπιακός, που ψάχνει για δύο κεντρικούς αμυντικούς, δεν προχώρησε με τον Λέσκοτ, παρότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξέτασε λεπτομερώς την περίπτωσή του.

Όπως διαρρέουν, λοιπόν, από το Λιμάνι τις τελευταίες ώρες, οι Πειραιώτες ασχολήθηκαν και μάλιστα πολύ σοβαρά με τον έμπειρο στόπερ, ωστόσο από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν δεν έμειναν ευχαριστημένοι.

Θεωρούν ότι η ηλικία και η σωματική του κατάσταση, δεν του επιτρέπουν πλέον να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, ενώ προφανώς ανησύχησαν και με την πληροφορία (η οποία δεν επιβεβαιώθηκε) ότι "κόπηκε" στα ιατρικά από τη Ρέιντζερς.

Η ΑΕΚ πάντως, που επίσης έψαξε λεπτομερώς την περίπτωσή του, έκρινε ότι είναι ο κατάλληλος για παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι και τον φέρνει άμεσα για τις υπογραφές στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι έχει ρίξει τη …βόμβα του καλοκαιριού.

Ποιος θα δικαιωθεί για την επιλογή του, προφανώς και θα το μάθουμε στο χορτάρι, σε λίγους μήνες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags