Facebook Pixel Απίστευτη έκπληξη με τον Καπίνο στον Ολυμπιακό;
| 2016-09-13 20:45:00

Απίστευτη έκπληξη με τον Καπίνο στον Ολυμπιακό;

Απίστευτη έκπληξη με τον Καπίνο στον Ολυμπιακό;

Έντονη φημολογία στου Ρέντη πως ο Πάουλο Μπέντο ετοιμάζει τρελή ανατροπή, για τα "ερυθρόλευκα" δοκάρια, που θα προκαλέσει αίσθηση! Ο Σκύλος έχει καυτό παρασκήνιο!

Μετά και τις μεταγραφές τής τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως υπάρχει κάποιος παίκτης που θεωρείται αναντικατάστατος και δε βγαίνει από την ενδεκάδα.

Ακόμα και η μεγάλη φετινή μεταγραφή, ο Όσκαρ Καρντόσο, έχει έναν σοβαρό "ανταγωνιστή" στο πρόσωπο τού Μπράουν Ιντέγιε που ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, ενώ ούτε καν ο MVP τού περυσινού πρωταθλήματος, Κώστας Φορτούνης, έχει σίγουρη τη θέση όσο υπάρχουν ο Τσόρι Ντομίνγκες και εσχάτως ο Μάρκο Μαρίν.

Ο μοναδικός που θα μπορούσε κάποιος να πει πως μπορεί να πάρει σπίτι του τη φανέλα τού βασικού είναι ο Στέφανος Καπίνο. Κάτι οι πολύ καλές εμφανίσεις του μέχρι στιγμής, κάτι το γεγονός ότι αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, δηλαδή μια θέση στην οποία το rotation δεν είναι συχνό φαινόμενο, δίνουν την εντύπωση ότι ο νεαρός θα καθιερωθεί ως ο βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών και άξιος διάδοχος τού Ρομπέρτο. 

Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι. Κι αυτό γιατί στο ρόστερ τής ομάδας υπάρχει ακόμα ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας που αποκτήθηκε από μια σπουδαία ομάδα όπως η Γιουβέντους, ο Νικόλα Λεάλι.

Ο Πάουλο Μπέντο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες τού Ιταλού και θέλει να του δώσει ευκαιρίες. Για τον λόγο αυτό, ήδη κυκλοφορεί ένα σενάριο στου Ρέντη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να μοιράσει τα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο πορτιέρο, βάζοντας τον έναν στο πρωτάθλημα και τον άλλον στην Ευρώπη!

Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι είναι πολύ πιθανό να αρχίζει να εφαρμόζει αυτή την τακτική από την πρώτη αγωνιστική του Europa League την προσεχή Πέμπτη, δίνοντας φανέλα βασικού στον Νίκολα Λεάλι κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις!

Άλλωστε, αυτό δεν είναι κάτι που θα πράξει για πρώτη φορά ο Πάουλο Μπέντο. Το είχε ξανακάνει κι όταν ήταν προπονητής στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς και Ρούι Πατρίσιο να μοιράζονται τα παιχνίδια ανάλογα με τη διοργάνωση.

Κάτι άλλο που λέγεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, είναι πως υπάρχει και εξωαγωνιστικός λόγος πίσω από τη συγκεκριμένη ενδεχόμενη απόφαση. Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στο δανεισμό τού Νικόλα Λεάλι υπάρχει όρος αριθμού συμμετοχών που αν δεν τηρηθεί, οι "ερυθρόλευκοι" θα πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό στη Γιουβέντους! Πάντως, στο Λιμάνι έχουν διαψεύσει αυτή την πληροφορία…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags