Facebook Pixel Απίστευτος Καπίνο με Λεάλι και ...μήνυμα σε Μπέντο!
| 2016-09-16 21:30:00

Απίστευτος Καπίνο με Λεάλι και ...μήνυμα σε Μπέντο!

Απίστευτος Καπίνο με Λεάλι και ...μήνυμα σε Μπέντο!

Πώς το πήρε ο Έλληνας γκολκίπερ ότι ο Πορτογάλος κόουτς τον κάθισε στον πάγκο για την πρεμιέρα τού Γιουρόπα; Τι φοβερό έκανε κατά τη διάρκεια και μετά από τo ματς στη Βέρνη;

Η φετινή χρονιά είναι ίσως η πιο σημαντική στην καριέρα τού Στέφανου Καπίνο, καθώς από πέρυσι γνώριζε καλά, όταν είχε ενημερωθεί από τον ίδιο τον Ρομπέρτο για την επιθυμία τού Ισπανού να γυρίσει στην πατρίδα του, ότι θα έπαιρνε τη μεγάλη ευκαιρία, να γίνει βασικός τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός γκολκίπερ είχε ενθουσιαστεί με την προοπτική αυτή και παρά τη δυσπιστία που υπήρχε σε αρκετούς φίλους τής ομάδας, ο ίδιος ήταν ανυπόμονος και σίγουρος για τον εαυτό του. 

Ο Στέφανος Καπίνο είναι από τα παιδιά που δεν υποχωρούν στα δύσκολα και το έχει αποδείξει πολλές φορές, όπως όταν έπαιξε σε νεαρή ηλικία αντίπαλος τού Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ως βασικός γκολκίπερ τού Παναθηναϊκού, ή όταν ο Σίλβα τον έριξε πέρυσι στο αρχικό σχήμα, στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο διεθνής κίπερ γενικά δε μασάει, αντίθετα "φτιάχνεται" με τις προκλήσεις και όπως έχει πει από το καλοκαίρι, θέλει φέτος να είναι βασικός και αναντικατάστατος στους πρωταθλητές. 

Έτσι, λοιπόν, η απόφαση τού Πάουλο Μπέντο να δώσει γάντια βασικού στον Νικόλα Λεάλι, στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων τού Γιουρόπα Λιγκ, δεν του άρεσε καθόλου, όπως είναι φυσικό.  

Ωστόσο, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ...απέναντι από τον Ιταλό πορτιέρο. Το αντίθετο, μάλιστα, συνέβη. Ο Στέφανος Καπίνο, πριν ξεκινήσει το ματς, μίλησε με τον αντικαταστάτη του, τον …ντόπαρε, κατά τη διάρκεια τού αγώνα σε όλες τις κρίσιμες επεμβάσεις του πανηγύρισε, ενώ μετά το τέλος τον περίμενε στα αποδυτήρια για να του δώσει συγχαρητήρια! 

Βέβαια, το γεγονός πως ο Νικόλα Λεάλι ήταν καθοριστικός για το "διπλό" τού Ολυμπιακού στη Βέρνη, σίγουρα δεν τον …ξετρέλανε, καθώς η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλλον υποχρεώνει τον Πάουλο Μπέντο να του δώσει κι άλλα παιχνίδια στη συνέχεια τής σεζόν. 

Πάντως, ο Στέφανος Καπίνο είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στα επόμενα ματς πρωταθλήματος και να δουλέψει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να στείλει μήνυμα στον Πορτογάλο κόουτς ότι δε θα βγαίνει από την εστία τού Ολυμπιακού ...ούτε στα φιλικά!

Δε θα είναι εύκολο να τα καταφέρει, ωστόσο είναι σίγουρο πως ο ανταγωνισμός θα κάνει καλύτερους και τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες τού Ολυμπιακού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags