Facebook Pixel Θέλει να «καρφώσει» τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας!
| 2016-09-28 23:15:00

Θέλει να «καρφώσει» τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας!

Θέλει να «καρφώσει» τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας!

Ο Κύπριος δημοσιογράφος Ανδρέας Ψάλτης αποκαλύπτει στο sportdog την επιθυμία τού Έλληνα άσου να σκοράρει μέσα στο Καραϊσκάκη και αναρωτιέται πώς θα το πανηγυρίσει. 

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ταξίδεψε φορμαρισμένος στην Αθήνα μετά το γκολ του κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χωρίς ίχνος υπερβολής μπορούμε να πούμε ότι τα βλέμματα στο "Καταϊσκάκης" θα είναι στραμμένα προς το πρόσωπο του Γιαννιώτα. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατέληξε το καλοκαίρι στο ΑΠΟΕΛ μετά από την περσινή (μισή) τρομερή σεζόν που έκανε στο νησί, αφού δεν υπολογιζόταν από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο εξτρέμ των πρωταθλητών Κύπρου θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του, θέλοντας ίσως περισσότερο από τον καθένα μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι το γκολ. Αν αυτό έρθει θα είναι για τον ίδιο μια μίνι εξιλέωση...

Ας μην ξεχνάμε πόσο ήθελε να κερδίσει μία θέση στην ομάδα του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ίδιος δηλώνει προσηλωμένος στην ομάδα και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα προκειμένου να φύγει ο ΑΠΟΕΛ με βαθμό ή βαθμούς από την Αθήνα. Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων ποντάρουν πολύ στο γεγονός ότι θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό και περιμένουν ότι θα κάνει πολύ καλό ματς. 

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του αν βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα, όπως ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση του κόσμου. Ο Γιαννιώτας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα σκόραρε δύο τέρματα σε πέντε αγώνες. 

Aνδρέας Ψάλτης, kerkida.net
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags