Facebook Pixel Μπέντο σε παίκτη: "Εσύ δεν βγαίνεις από την 11αδα"!
| 2016-10-01 21:00:00

Μπέντο σε παίκτη: "Εσύ δεν βγαίνεις από την 11αδα"!

Μπέντο σε παίκτη: "Εσύ δεν βγαίνεις από την 11αδα"!

Ο Πορτογάλος τεχνικός διαβεβαίωσε ποδοσφαιριστή του πως θα είναι βασικός. Για ποιο λόγο το έκανε και τι …προβλήματα θα έχει στην ομάδα; Ο SportDog έχει το ρεπορτάζ!

Αν κάτι μας έχει δείξει ο Πάουλο Μπέντο στη θητεία του στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, αυτό είναι σίγουρα ότι δεν υπάρχουν παίκτες τους οποίους θεωρεί αναντικατάστατους. Απεναντίας, οι πολλές αλλαγές που πραγματοποιεί από παιχνίδι σε παιχνίδι έχουν φέρει γκρίνια στον κόσμο των Πειραιωτών, σε σημείο που κατηγορούν τον Πορτογάλο ότι μπερδεύει την ομάδα.

Πάντως, ο Μπέντο φαίνεται πως έκανε μια εξαίρεση σε αυτή του την προσέγγιση πριν από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και αυτό για χάρη του Μάρκο Μαρίν!

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος τεχνικός φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Γερμανό μέσο ότι όχι μόνο θα είναι βασικός αλλά θα παίξει και σε ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα αρκετές ημέρες πριν. Αυτό συνέβη πριν το ματς με την ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή, όταν ο Μπέντο ειδοποίησε τον Γερμανό μέσο ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στη θεσσαλική ομάδα ώστε να είναι φρέσκος και να βγάλει όλο το ματς με τους Κύπριους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μαρίν δυσανασχέτησε βλέποντας τον αριθμό της φανέλας του στον φωτεινό πίνακα στο 64’ του αγώνα της Πέμπτης. Άλλα του είχε πει ο Μπέντο και άλλα έβλεπε να γίνονται αδυνατώντας να πιστέψει πως θα είναι αυτός η πρώτη αλλαγή της ομάδας. Τελικά, ο Πορτογάλος άλλαξε γνώμη (ή έγινε λάθος, όπως ο ίδιος υποστήριξε), αλλά το όλο σκηνικό με τον Μαρίν να γκρινιάζει και τον προπονητή του να φαίνεται πως ακυρώνει την αλλαγή του τελευταία στιγμή έγινε μέγα θέμα και μόνο καλά στοιχεία δεν φανέρωσε για το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και τον τρόπο που λειτουργεί!

Εν τέλει, ο Μαρίν δεν έβγαλε όλο το παιχνίδι αφού αντικαταστάθηκε από τον Καρντόσο στο 79’.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Αυτός είναι το χαρτί τού Μαρινάκη για αντι-Μπέντο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags