Facebook Pixel Έκανε ματσάρα με Θέλτα και φεύγει τζάμπα από ΠΑΟ;
| 2016-10-01 23:10:00

Έκανε ματσάρα με Θέλτα και φεύγει τζάμπα από ΠΑΟ;

Έκανε ματσάρα με Θέλτα και φεύγει τζάμπα από ΠΑΟ;

Δύο μάνατζερ παρακολούθησαν από την εξέδρα το παιχνίδι για να "τσεκάρουν" τον συγκεκριμένο παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως μπορεί να φύγει χωρίς να φέρει ευρώ στα ταμεία!

Είναι κοινώς αποδεκτό από τους περισσότερους φίλους του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα φέτος διαθέτει το πιο γεμάτο ρόστερ από τη σεζόν του νταμπλ το 2009-10. Η ομάδα δείχνει πλήρης σε όλες τις γραμμές και με ποιοτικές λύσεις, ενώ το μόνο παράπονο του κόσμου φαίνεται να είναι η έλλειψη ικανών Ελλήνων παικτών, μιας και οι συμπατριώτες μας στο ρόστερ των «πρασίνων» είναι ελάχιστοι.

Αν δε, επιχειρήσουμε να ψάξουμε για Έλληνες που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι και έχουν ρόλο βασικού, εκεί θα βρούμε μόνο έναν. Ο λόγος για τον Γιώργο Κουτρουμπή που αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Ιταλού τεχνικού, οποίος «στάζει μέλι» για τις ικανότητες του Έλληνα στόπερ. Αυτός με τη σειρά του δικαιώνει τον προπονητή του καθώς κάνει εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής όντας βασικός και αναντικατάστατος. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στη Θέλτα, ήταν ένας από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού.

Το μεγάλο πρόβλημα με τον Έλληνα αμυντικό έγκειται στην ανανέωση του συμβολαίου του καθώς οι συζητήσεις με τη διοίκηση του Τριφυλλιού έχουν «παγώσει». Η υπάρχουσα συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» μέχρι τον Ιανουάριο, ο Κουτρουμπής θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να φύγει χωρίς ο Παναθηναϊκός να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του!

Μάλιστα, η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν έχει περάσει απαρατήρητη και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να βρεθούν στις εξέδρες του «Μπαλαΐδος» εκπρόσωποι δυο ισπανικών ομάδων που ήθελαν να τον τσεκάρουν! Βλέποντας, λοιπόν, ο Κουτρουμπής πως έχει… θαυμαστές από το εξωτερικό, βρίσκει την ευκαιρία να πιέσει τον Παναθηναϊκό για καλύτερους οικονομικούς όρους και κάπου εκεί τα πράγματα κολλάνε.

Πάντως, το μόνο σίγουρο σε περίπτωση που φύγει τζάμπα ο 25χρονος είναι πως θα αποτελεί μεγάλο κρίμα για το Τριφύλλι να χάσει με αυτό τον τρόπο τον πολυτιμότερο Έλληνα που διαθέτει, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Σωτήρη Νίνη μερικά χρόνια πριν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον «τελείωσε» ο Στραματσόνι! Δεν παίζει ξανά ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags