Facebook Pixel Μπέντο στη διοίκηση: Δεν τον θέλω, δε θα τον βάζω!
| 2016-10-03 13:30:00

Μπέντο στη διοίκηση: Δεν τον θέλω, δε θα τον βάζω!

Μπέντο στη διοίκηση: Δεν τον θέλω, δε θα τον βάζω!

Απόλυτη δικαίωση για τον Πορτογάλο προπονητή τού Ολυμπιακού με ξένο άσο, κορυφαίο όνομα, που στο ντέρμπι φάνηκε ...λίγος! Τι προφητικό είχε πει στην ΠΑΕ πριν λίγες ημέρες;

Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε αρκετές απαντήσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και με αριστοτεχνικό κοουτσάρισμα οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία μεγάλη και εντυπωσιακή νίκη.

Ωστόσο, στο χθεσινό παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός, εκτός από τις ικανότητές του ως προπονητής, απέδειξε ότι διαθέτει και πολύ καλό "μάτι".

Μάλιστα, δικαιώθηκε για την εκτίμηση που είχε κάνει στο τέλος τού καλοκαιριού για παίκτη που είχε προταθεί στους Ερυθρόλευκους, όταν έψαχναν για ενίσχυση την άμυνα, αλλά απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί από την Ένωση.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον Τζολεόν Λέσκοτ, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος των προσδοκιών και δε δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την πλούσια καριέρα που έχει χτίσει επί χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πάουλο Μπέντο, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog με παλαιότερο αποκλειστικό ρεπορτάζ, είχε δώσει αρνητική εισήγηση για τον συγκεκριμένο παίκτη, όταν είχε ρωτηθεί από την ΠΑΕ, ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι αν τον αποκτούσαν, δε θα τον υπολόγιζε σε καμία περίπτωση για βασικό.

Ο Πορτογάλος είχει παρακολουθήσει τον παίκτη τα τελευταία χρόνια και είχε την άποψη ότι πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία σε υψηλό επίπεδο.

Έτσι, χθες θα πρέπει να ένιωσε απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή του να μην αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, καθώς ο στόπερ τής ΑΕΚ έκανε πολλά λάθη και γενικά δε βοήθησε καθόλου με την εμπειρία του την άμυνα της ομάδας του. Ειδικά στη φάση με το γκολ του Αντρέ Μάρτινς έδειξε πόσο έχει μείνει πίσω από άποψη ταχύτητας...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags