Facebook Pixel Θα γίνει χαμός μ΄ αυτή την κίνηση τού Ολυμπιακού!
| 2016-10-05 11:00:00

Θα γίνει χαμός μ΄ αυτή την κίνηση τού Ολυμπιακού!

Θα γίνει χαμός μ΄ αυτή την κίνηση τού Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να φέρουν στον Πειραιά τον ...νέο Καπίνο! Ποιον παίκτη που έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις με τη φανέλα τού Τριφυλλιού έβαλαν στο στόχαστρο;

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες του ρόστερ και κάνουν από τώρα τις κινήσεις τους για την ενίσχυση τού Ιανουαρίου.

Κάπως έτσι έρχεται σήμερα στο προσκήνιο ένα σενάριο που θέλει τους πρωταθλητές να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση ενός παίκτη που έχει αναδειχθεί από τον αιώνιο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στο Βέλγιο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την Γκενκ.

Ο διεθνής επιθετικός, που το περασμένο καλοκαίρι είχε ακουσθεί ότι ενδιαφέρει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Ερυθρολεύκων, όπως αποκαλύπτει Μέσο που πρόσκειται στον Ολυμπιακό και έχει παραδοσιακά έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο Νίκος Καρέλης δε θα είχε πρόβλημα να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη τού Ολυμπιακού, παρόλο που έχει διακριθεί με τη φανέλα του Τριφυλλιού και μία πιθανή μεταγραφή του στον Πειραιά θα προκαλούσε δεδομένα μεγάλο ντόρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φόρτωσε ο Μπέντο: Κάτσε πάγκο τώρα για να μάθεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags