Facebook Pixel Φοβερά πράγματα με Σκίμπε-Μανιάτη και Ολυμπιακό!
| 2016-10-06 11:15:00

Φοβερά πράγματα με Σκίμπε-Μανιάτη και Ολυμπιακό!

Φοβερά πράγματα με Σκίμπε-Μανιάτη και Ολυμπιακό!

Aπίστευτο παρασκήνιο για όσα συμβαίνουν τελευταία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τον αρχηγό της Εθνικής, προκαλώντας διάφορα σχόλια στου Ρέντη! Ο sportdog κάτι μυρίστηκε...

Πόσο υπολογίζει τον Γιάννη Μανιάτη ο Μίκαελ Σκίμπε δεν φαίνεται μόνο από την κλήση του στην Εθνική ομάδα, για τα ματς με Κύπρο και Εσθονία, παρότι παραμένει ανενεργός στον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε διαμεσολαβητικό ρόλο προκειμένου ο Μανιάτης να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις των Ερυθρολεύκων.

Και μπορεί στην πρόσφατη συγκέντρωση τού Γερμανού με τους προπονητές των ομάδων της Super league, να βρήκε την ευκαιρία να τα πει δα ζώσης με τον Μπέντο (και) για τον Μανιάτη (βασικά τον ρώτησε γιατί δεν τον υπολογίζει) αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Όπως αναφέρον, λοιπόν, μανατζερικές πηγές ο Σκίμπε είχε επικοινωνήσει με υπεύθυνους του Ολυμπιακού, προτάσσοντας τους το εθνικό συμφέρον έτσι ώστε ο Μανιάτης - που του είναι απαραίτητος στην "γαλανόλευκη" - να βγει από την "καραντίνα" και να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, στα επιχειρήματά του και προκειμένου να τους πείσει υποστήριξε πως αν θέλουν να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους και να απαλλαγούν από τον Μανιάτη τον Γενάρη δεν φτάνει να τον βάζει αυτός στα ματς της Εθνικής αλλά θα πρέπει να αποτελεί κανονικό μέλος της ομάδας.

Τελικά, εισακούστηκε κατά το ήμισυ, αφού ο Μανιάτης επέστρεψε μεν στου Ρέντη από την προηγούμενη εβδομάδα (αρχικά είχε ...αποβληθεί κι από εκεί) αλλά συνεχίζει να προπονείται μόνος του και σε διαφορετικές ώρες από τους συμπαίκτες του.

Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε τον Σκίμπε να τον συμπεριλάβει ξανά στις κλήσεις του κάτι που προκάλεσε διάφορα σχόλια για τον Γερμανό στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags