Facebook Pixel Μεταγραφή «βόμβα» του ΠΑΣ με Έλληνα διεθνή!
| 2016-10-07 23:40:00

Μεταγραφή «βόμβα» του ΠΑΣ με Έλληνα διεθνή!

Μεταγραφή «βόμβα» του ΠΑΣ με Έλληνα διεθνή!

Ποδοσφαιριστής που ήταν και στο Ελλάδα – Κύπρος, ετοιμάζεται να φύγει από μεγάλη ομάδα για να φορέσει τη φανέλα των Ιωαννίνων. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο SportDog!

Παρότι πέρσι είχε κάνει αξιοπρεπέστατη χρονιά και έφτασε σε σημείο να θεωρείται αναντικατάστατος, φέτος είναι ξένο σώμα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς και γι'αυτό και ο έμπειρος μέσος έχει τεθεί εκτός ομάδας, αν και σήμερα ήταν κανονικά στην αποστολή της Εθνικής για ματς με την Κύπρο, αν και τελικά έμεινε στον πάγκο.

Το καλοκαίρι πάντως έγινε λόγος στη Θεσσαλονίκη για δανεισμό του εντός ή εκτός Ελλάδος, κάτι που δεν έγινε εφικτό. Ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής ωστόσο, έχει δείξει μία προτίμηση σε ποιό μέρος θέλει να αγωνιστεί. Από το καλοκαίρι μάλιστα οι εμφανίσεις του στη συγκεκριμένη πόλη έγιναν συχνότερες. Αρκετά μάτια τον είδα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων να πίνει πολλές φορές καφέ και δεν άργησαν να αναπτυχθούν οι φήμες, ότι ο παίκτης μιλάει με τον ΠΑΣ. Πρόκειται για ένα σενάριο που έχει βάση, αφού έχει γίνει συζήτηση της διοίκησης του «Άγιαξ» της Ηπείρου με τον ανασταλτικό χαφ.

Τα Γιάννινα είναι μία όμορφη πόλη. Συνδυάζει ησυχία (ειδικά αν μένεις σε χωριά κοντά στην πόλη) και έντονη νυχτερινή ζωή. Έχει αρκετούς φοιτητές και έξυπνα μέρη για να διασκεδάσης. Συν τοις άλλοις, ο κόσμος είναι πολύ θερμός, γουστάρει την ομάδα και την στηρίζει. Οπότε είναι ιδανικό μέρος για έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του, αλλά όταν απολαμβάνει το ρεπό του, να βγει για έναν καφέ ή να περάσει μία ωραία βραδιά στα bars της περιοχής.

Για τον Κατερινιώτη υπάρχουν και οικογενειακοί λόγοι που θέλει να παίξει στον ΠΑΣ. Στα Γιάννινα κατοικούν μόνιμα δύο αδερφές του, κάτι που αιτιολογεί τις συχνές επισκέψεις του στην πόλη. Ο Τζιόλης ενδιαφέρεται και για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Μάλιστα πριν δύο εβδομάδες βρέθηκε στο γήπεδο της Δόξας Κρανούλας (Α' Ιωαννίνων) και παρακολούθησε το ματς του τοπικού συλλόγου.

Το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2017, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να μιλάει με όποια ομάδα επιθυμεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Γενάρη μπορεί να ντυθεί τη φανέλα του ΠΑΣ, αν φυσικά συμφωνήσει και ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags